Ο διάσημος σχεδιαστής Jony Ive άφησε την Apple για πάντα

0
Ο Jony Ive δεν εργάζεται πλέον στην Apple . Ο διάσημος σχεδιαστής έχει αφαιρεθεί από τη σελίδα των ηγετών της ιστοσελίδας της Apple . Ο σύνδεσμος στην ειδική φόρμα του επιστρέφει τώρα στην αρχική σελίδα.  
Αυτή η αναχώρηση δεν αποτελεί έκπληξη. Η Apple ανακοίνωσε τον περασμένο Ιούνιο ότι ο Jony Ive θα εγκαταλείψει την εταιρεία μέχρι το τέλος του έτους, χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες.Αυτό φαίνεται πως έχει γίνει τώρα. Είχε προσχωρήσει στην Apple το 1992 και έχει σχεδιάσει μερικά από τα πιο δημοφιλή προϊόντα της Apple τα τελευταία χρόνια, συμπεριλαμβανομένων των iPhone, Mac, iPad, iPod και Apple Watch.

"Μετά από σχεδόν 30 χρόνια και αμέτρητα έργα, είμαι πολύ περήφανος για τη σκληρή δουλειά που κάναμε για να δημιουργήσουμε μια ομάδα σχεδιασμού, μια διαδικασία και μια κουλτούρα της Apple που δεν είναι καθόλου εύκολη", δήλωσε ο Jony Ive τον Ιούνιο. Πρόσθεσε ότι είχε «την μέγιστη εμπιστοσύνη στους συναδέλφους μου σχεδιαστές της Apple» .

Πρόκειται για τον Evans Hankey, αντιπρόεδρο βιομηχανικού σχεδιασμού, και τον Alan Dye, αντιπρόεδρος σχεδίασης διεπαφών, ο οποίος διαδέχθηκε τον Jony Ive. Θα επιβλέπουν από κοινού το τμήμα σχεδιασμού της Apple.

Τι κάνει τώρα ο Jony; Δημιούργησε το LoveFrom , το δικό του design studio. Εκτός αυτού, η LoveFrom θα συνεργαστεί με την Apple για μελλοντικά έργα, αλλά δεν είναι σαφές ποια θα είναι για τώρα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !