Μπορείτε να παίξετε παιχνίδια απο το Apple Arcade μετά τη λήξη της συνδρομής;

0
Μετά το επιτυχημένο ξεκίνημα της, η Apple συνέχισε την προσφορά της με την προσθήκη νέων παιχνιδιών στην υπηρεσία Apple Arcade, την κορυφαία υπηρεσία συνδρομής που δίνει στους χρήστες πρόσβαση σε περισσότερα από 100 παιχνίδια στις συσκευές Apple. Το Apple Arcade δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να παίζουν πάνω από 100 παιχνίδια στο iPhone, iPad, Mac και Apple TV, πληρώνοντας 4,99 δολάρια το μήνα.

Αφού πάρετε τη συνδρομή της Apple Arcade μπορείτε να κατεβάσετε οποιοδήποτε από τα κορυφαία παιχνίδια που διατίθενται από το τμήμα του App Store Arcade χωρίς να πληρώνετε επιπλέον. Δοκίμασα τη δωρεάν συνδρομή της Apple Arcade και απόλαυσα την ποιότητα των παιχνιδιών που είναι διαθέσιμα στους χρήστες της. 
Ωστόσο, κάποιος αναρωτιέται τι συμβαίνει με τα κατεβασμένα παιχνίδια της Apple Arcade μόλις σταματήσετε να πληρώνετε 4,99 δολάρια το μήνα τη συνδρομή του. Αφαιρούνται τα παιχνίδια Apple Arcade από τη συσκευή σας μόλις ακυρώσετε την εγγραφή της Apple Arcade ;
Ή μπορείτε να συνεχίσετε να παίζετε αυτά τα παιχνίδια μέχρι να τα διαγράψετε χειροκίνητα από τη συσκευή σας.
Με βάση τις δοκιμές μας, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι μόλις ολοκληρωθεί η συνδρομή σας στο Apple Arcade, μπορείτε να συνεχίσετε να παίζετε όλα τα ληφθέντα παιχνίδια όπως θα μπορούσατε κατά τη διάρκεια της περιόδου εγγραφής. Τα παιχνίδια θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά και θα μπορείτε να τα απολαύσετε χωρίς κανένα πρόβλημα.

Ωστόσο, μετά τη λήξη της συνδρομής της Apple Arcade, δεν μπορείτε πλέον να κάνετε λήψη νέων παιχνιδιών Apple Arcade από το App Store μέχρι να ανανεώσετε τη συνδρομή.
Η Apple δεν καταργεί τα κατεβασμένα παιχνίδια Apple Arcade και σας επιτρέπει να απολαύσετε τα παιχνίδια που έχετε λάβει χωρίς να τα χάσετε.Εάν θέλετε να επωφεληθείτε όσο το δυνατόν περισσότερο της συνδρομής σας από την Apple Arcade πέρα ​​από την ημερομηνία λήξης της, τότε σας συνιστούμε να κάνετε λήψη όσων παιχνιδιών επιθυμείτε πριν από τη λήξη της συνδρομής σας. Τα τυχόν παιχνίδια που κάνετε λήψη εντός της περιόδου εγγραφής θα είναι διαθέσιμα σε εσάς για αναπαραγωγή μέχρι να τα διαγράψετε με μη αυτόματο τρόπο από τη συσκευή σας.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !