iPhone XS / XR: υπάρχει πιθανότητα jailbreak του iOS 12.4.1 / 12.4.2 χάρη σε ένα νέο σφάλμα

0
Μέχρι τώρα είναι ήδη δυνατό να κάνετε jailbreak στο iOS 12.4.1 και iOS 12.4.2 χρησιμοποιώντας το Checkra1n, αλλά μόνο μέχρι το iPhone X. Το iPhone XS, το iPhone XS Max και το iPhone XR έχουν δυνατότητα για ένα μόνο jailbreak που είναι στο μέχρι στο iOS 12.4 από την πλευρά τους. Όμως η κατάσταση φαίνεται να αλλάζει με το iOS 12.4.1 και iOS 12.4.2 όπου θα πρέπει να προστεθούν σύντομα στη λίστα. 
Μια νέα ευπάθεια ασφαλείας παρουσιάστηκε από το ZecOps και αφορά μόνο τα iOS 12.4.1 και iOS 12.4.2. όπου και σταματά εκεί, αφού το iOS 12.4.3 ή το iOS 13 (ανεξάρτητα από την έκδοση) δεν υποστηρίζονται επειδή η Apple έχει διορθώσει το ελάττωμα.

Τι σημαίνει αυτό; Τα εργαλεία jailbreak Unc0ver και Chimera θα μπορούσαν να ενημερωθούν σύντομα για να εκμεταλλευτούν το νέο ελάττωμα και έτσι να υποστηρίξουν τα iPhone XS, iPhone XS Max και iPhone XR στΟ iOS 12.4.1 και iOS 12.4.2. Είναι αδύνατο να πούμε το πότε θα συμβεί αυτό θα συμβεί προς το παρόν, αφού ούτε οι προγραμματιστές του Unc0ver ούτε αυτοί του Chimera έχουν μιλήσει για την ανακάλυψη των ZecOps.

Εάν σας αρέσει να παρακολουθήσετε τις εξελίξεις των παραβιάσεων ασφάλειας και καταλάβετε πώς λειτουργεί, πηγαίνετε στο blog του ZecOps για λεπτομέρειες.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !