Η Apple θα εξετάσει το ενδεχόμενο να συμπεριλάβει τα AirPods στο κουτί του iPhone 12

0
Θα είναι το iPhone 12, το iPhone 12 Pro και το iPhone 12 Pro Max μαζί με ένα AirPods στο κουτί τους; Αυτό ανακοινώνει σήμερα η Digitimes . Ο ιστότοπος, ο οποίος μερικές φορές έχει καλές πληροφορίες (αλλά έχει κάνει και λάθος πολλές φορές), λέει ότι η Apple εξετάζει αυτό το πακέτο.  
Πολλοί κατασκευαστές smartphone, συμπεριλαμβανομένων των Apple, της Samsung και της Xiaomi,  σκέφτονται να συμπεριλάβουν τα ασύρματα ακουστικά τους στο κουτί των smartphones τους που έχουν προγραμματιστεί για το 2020. Το ενδιαφέρον θα ήταν προφανώς να έχει προστιθέμενη αξία και να ικανοποιήσει το κοινό για να βάλει τέλος σε ενσύρματα ακουστικά.

Σχεδόν βέβαιο στην περίπτωση των Xiaomi και της Samsung αλλά αυτό μας φαίνεται περισσότερο από ύποπτο στην περίπτωση της Apple.Τα AirPods ξεκινούν από 179 ευρώ (ή 139,99 ευρώ σήμερα για τη μαύρη Παρασκευή ) και είναι απίθανο η Apple να προσφέρει ένα ζευγάρι σε όλους τους χρήστες. Επιπλέον, τα AirPods και AirPods Pro πωλούνται ως αυτόνομα (το μερίδιό τους στην αγορά ασύρματων ακουστικών είναι 45%). Γιατί η Apple θα στερούσε ξαφνικά τις επιτυχημένες πωλήσεις;

Το iPhone περιλαμβάνει ήδη ακουστικά στο κουτί. Αυτά είναι τα ενσύρματα EarPod που προσφέρονται για 29 ευρώ αν τα αγοράσετε ξεχωριστά και συνδέονται στο iPhone μέσω της θύρας Lightning.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !