Apple News +: H δωρεάν δοκιμή πηγαίνει σε τρεις μήνες

0
Από την αρχή, η Apple προσφέρει ένα δωρεάν δοκιμαστικό μήνα με την Apple News +. Η διάρκεια όμως τώρα έχει πολλαπλασιαστεί σε τρεις μήνες για αυτό το Σαββατοκύριακο, σίγουρα και με την ευκαιρία της Μαύρης Παρασκευής. 


"Μόνο αυτό το Σαββατοκύριακο, δοκιμάστε δωρεάν την Apple News + για 3 μήνες δωρεάν και έχετε πλήρη πρόσβαση σε εκατοντάδες περιοδικά και μεγάλες εφημερίδες", λέει η Apple στο App Store. Η προτεινόμενη εδώ δωρεάν διάρκεια είναι ίδια με αυτή της Apple Music. Αλλά για μία φορά, η Apple Music έχει τρεις ελεύθερους μήνες από την έναρξή της το 2015.

Το Apple News + διατίθεται προς το παρόν στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, την Αυστραλία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Η προσφορά όμως προσφέρεται αρχικά μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά και δεν φαίνεται να συμβαίνει στις άλλες δύο χώρες.

Υπενθυμίζουμε ότι η Apple News + είναι η πληρωμένη έκδοση της Apple News, η οποία παρέχει πρόσβαση σε περισσότερα από 300 περιοδικά και εφημερίδες που μπορούν να διαβαστούν σε απεριόριστο χρόνο. Η συνδρομή είναι $ 9,99 / μήνα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Apple ξεκίνησε την Apple News + την άνοιξη και οι τελευταίες φήμες δείχνουν ότι η υπηρεσία δεν κατάφερε να προσελκύσει νέους χρήστες από τότε . Υπήρχαν 200.000 κατά την έναρξη της εφαρμογής.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !