Πώς να ξεκλειδώσετε το iPhone χωρίς κωδικό πρόσβασης

0
Έχετε ποτέ βρεθεί σε μια κατάσταση που να ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασης στο iPhone και δεν μπορειτε να μπείτε στη συσκευή σας. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχετε πλέον πρόσβαση στο iPhone, iPad ή iPod touch σας και όλο το περιεχόμενο που αποθηκεύεται σε αυτό.  
Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να παρακάμψετε τον κωδικό πρόσβασης του iPhone, εφόσον έχετε στην κατοχή σας τη συσκευή. Εάν αντιμετωπίζετε μια παρόμοια κατάσταση, τότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, καθώς το εργαλείο Joyoshare iPasscode Unlocker για τα Windows μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμο σε αυτές τις περιπτώσεις. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε και το iTunes για να ξεκλειδώσετε το iPhone χωρίς κωδικό πρόσβασης.

Αυτό το εργαλείο δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να ξεκλειδώσουν το iPhone χωρίς κωδικό πρόσβασης σε μερικά απλά βήματα.
Υποστηρίζει όλα τα μοντέλα των iPhone, iPad και iPod touch, συμπεριλαμβανομένων των τελευταίων iPhone 11, iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max. Λειτουργεί επίσης με τις πιο πρόσφατες εκδόσεις του iOS, συμπεριλαμβανομένου του iOS 13 ή νεότερου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο για να καταργήσετε οποιονδήποτε κωδικό πρόσβασης, συμπεριλαμβανομένου του τετραψήφιου κωδικού πρόσβασης, η του 6 ψηφίου κωδικού ή αλφαριθμητικού κωδικού πρόσβασης .
Ακολουθούν τα βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να αποκτήσετε πρόσβαση στη κλειδωμένη συσκευή σας.

Βήμα 1: Κατεβάστε το εργαλείο Joyoshare iPasscode Unlocker και εγκαταστήστε το.

Βήμα 2: Εκτελέστε το εργαλείο και συνδέστε το iPhone, iPad ή iPod touch χρησιμοποιώντας καλώδιο USB Lightning.

Βήμα 3: Αφού συνδέσετε το iPhone σας, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη.

Βήμα 4: Στη συνέχεια, ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να τοποθετήσετε το iPhone ή το iPad σας σε λειτουργία DFU .

Βήμα 5: Τώρα θα εμφανιστεί το μοντέλο του iPhone και η έκδοση iOS που θα το κατεβάσετε. Εάν οι πληροφορίες είναι εσφαλμένες, μπορείτε να διορθώσετε με μη αυτόματο τρόπο και να πατήσετε το κουμπί "Λήψη".

Βήμα 6: Μόλις ολοκληρωθεί η λήψη του iOS, κάντε κλικ στο κουμπί Ξεκλείδωμα και περιμένετε το Unlocker iPasscode για να ξεκλειδώσετε τη συσκευή σας.

Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία με επιτυχία, θα έχετε πρόσβαση στο iPhone ή στο iPad σας.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το iTunes για να λύσετε το πρόβλημα του κλειδωμένου iPhone που έχει απενεργοποιηθεί . Αρχικά, βεβαιωθείτε ότι πρόκειται για τον ίδιο υπολογιστή που έχετε προηγουμένως συγχρονίσει με τη συσκευή σας iOS. Αφού σιγουρευτείτε απλά ακολουθήστε αυτά τα βήματα.

Βήμα 1: Εκκινήστε το iTunes και συνδέστε το iPhone ή το iPad στον υπολογιστή σας.

Βήμα 2: Περιμένετε να ολοκληρώσει το iTunes συγχρονισμό με τη συσκευή σας και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί 'Επαναφορά'.

Βήμα 3: Μόλις η iTunes ολοκληρώσει την επαναφορά της συσκευής σας, θα αποκατασταθεί και θα διαγραφούν όλα τα δεδομένα της. Σε αυτό το σημείο μπορείτε να επαναφέρετε ένα αντίγραφο ασφαλείας iTunes ή iCloud για να επαναφέρετε τα δεδομένα σας.
 
Μπορείτε να κατεβάσετε το εργαλείο Joyoshare iPasscode Unlocker για Windows δωρεάν, εκμεταλλευόμενοι την δωρεάν δοκιμή τους. Εάν θέλετε να αγοράσετε την πλήρη άδεια για το εργαλείο, τότε έχετε τη δυνατότητα να πάτε για $ 39.95 για ενιαία άδεια ή $ 59.95 για οικογενειακή άδεια με υποστήριξη για πολλούς υπολογιστές.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !