Η Apple Music έχει τώρα 60 εκατομμύρια τραγούδια

0
Η Apple Music εμπλουτίζει τον κατάλογό της. Η υπηρεσία streaming μουσικής της Apple έχει τώρα 60 εκατομμύρια τραγούδια . Η εξέλιξη αυτή δημοσιεύεται στον ιστότοπο της Apple με το σλόγκαν "60 εκατομμύρια κομμάτια. Ένας ωκεανός της μουσικής », αναφερει ο κατασκευαστής των iphone.  
Η Apple βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με την Tidal στον κατάλογο. Η Spotify ισχυρίζεται ότι έχει πάνω από 50 εκατομμύρια μουσικής στην υπηρεσία συνεχούς ροής για την σύγκριση. Την ίδια ιστορία και στην πλευρά του Amazon με την προσφορά του Amazon Music Unlimited. Από την πλευρά του, η Deezer δηλώνει ότι η υπηρεσία της έχει συνολικά 56 εκατομμύρια μουσικής.

Η Apple Music είναι η δεύτερη μεγαλύτερη υπηρεσία συνεχούς ροής στον κόσμο με 60 εκατομμύρια συνδρομητές σύμφωνα με τον τελευταίο αριθμό.Την πρώτη θέση κατέχει η Spotify με 248 εκατομμύρια χρήστες, συμπεριλαμβανομένων 113 εκατομμυρίων συνδρομητών.

Η τελευταία έκδοση για την Apple Music κυκλοφόρησε πρόσφατα και είναι η Apple Music Replay . Η Apple προσφέρει μια λίστα αναπαραγωγής με τους πιο παρακολουθούμενους καλλιτέχνες, κομμάτια και άλμπουμ της χρονιάς. Η λίστα αναπαραγωγής είναι εξατομικευμένη για κάθε χρήστη.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !