AirDrop: Οποιοσδήποτε κωδικός πρόσβασης από το iPhone σας σε άλλες συσκευές Apple

0
Στο iOS 11 , η Apple διευκόλυνε την κοινή χρήση κωδικών πρόσβασης με τους φίλους. Την εποχή εκείνη, ήταν απλά μονο για τους κωδικούς πρόσβασης του Wi-Fi , οι οποίοι είχαν νόημα. Τώρα, αν τρέχετε το iOS 12 ή 13 , μπορείτε να μοιραστείτε οποιονδήποτε κωδικό πρόσβασης θέλετε με οποιοδήποτε iPhone γύρω, όλα με ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του iOS το AirDrop.  
Αυτή η λειτουργία λειτουργεί με το iCloud Keychain της Apple, οπότε αν χρησιμοποιήσετε αυτήν την υπηρεσία για τις ανάγκες διαχείρισης του κωδικού πρόσβασης, θα βρείτε αυτό το τέχνασμα πολύ βολικό. Στην πραγματικότητα, λειτουργεί με οποιαδήποτε συμβατή συσκευή AirDrop, συμπεριλαμβανομένων των iPhone, iPad, iPod touch και Mac. Απλά να γνωρίζετε ότι ο παραλήπτης του κωδικού σας πρέπει πρώτα να βρίσκεται στις επαφές σας.

Αρχικά, εντοπίστε τον εν λόγω κωδικό πρόσβασης στις Ρυθμίσεις => Κωδικοί πρόσβασης και λογαριασμοί => Κωδικοί πρόσβασης ιστότοπου και εφαρμογών. Επαληθεύστε τον εαυτό σας μέσω του αναγνωριστικού προσώπου, του αναγνωριστικού αφής ή του κωδικού πρόσβασης .


Στη συνέχεια, επιλέξτε το λογαριασμό και τον κωδικό πρόσβασης που θέλετε να μοιραστείτε. Στη σελίδα του λογαριασμού, μπορείτε να κρατήσετε πατημένο το όνομα λογαριασμού ή τον κωδικό πρόσβασης και στη συνέχεια να πατήσετε "AirDrop". Έτσι είτε αλλιώς, θα μοιραστείτε και τα δύο κομμάτια των πληροφοριών, οπότε δεν έχει σημασία ποια επιλογή.
Τώρα, απλώς πατήστε στη συσκευή που θέλετε να μοιραστείτε τον κωδικό πρόσβασής σας, έχοντας κατά νου ότι πρέπει να είναι μια επαφή δικής σας. Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την προβολή του παραλήπτη, θυμηθείτε ότι τόσο η συσκευή όσο και η δική σας πρέπει να έχουν ενεργοποιημένη τη λειτουργία Bluetooth και Wi-Fi .

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !