Οι αποστολές AirPods αναμένεται να διπλασιαστούν στα 60 εκατομμύρια μεσα στο 2019

0
Η Apple αναμένεται να αποστείλει 60 εκατομμύρια μονάδες AirPods το 2019, διπλασιάζοντας τον αριθμό των μονάδων που έστειλε το 2018. Η αύξηση των αποστολών, προέρχεται χάρη στην "πολύ υψηλότερη" ζήτηση του AirPods Pro. 
Το AirPods Pro ανακοινώθηκε από την Apple μέσω ενός απλού δελτίου τύπου προς τα τέλη Οκτωβρίου. Κοστίζει στα $ 249 δολαρια και φέρνει ένα νέο σχεδιασμό με ενεργό ακύρωση θορύβου και αντοχή στο ιδρώτα. Η ζήτηση για τα pro AirPods έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες της Apple και έχει οδηγήσει τους συνεργάτες της στην παραγωγή να εργάζονται σε πυρετώδους ρυθμούς.

Τα AirPods Pro - τα οποία προσφέρουν ακύρωση θορύβου και αντοχή στο νερό - έχουν ξεπεράσει τις προσδοκίες και η ζήτηση γι 'αυτά πιέζει τους συνεταίρους συναρμολόγησης της Apple ενάντια στις ικανότητες και τους τεχνικούς περιορισμούς, δήλωσε ένα πρόσωπο εξοικειωμένο με το θέμα. Πολλοί προμηθευτές αγωνίζονται για την παραγωγή των ακουστικών Pro, αν και μερικοί εξακολουθούν να διαθέτουν τεχνική επάρκεια.

Το AirPods Pro είναι διαθέσιμο επί του παρόντος σε διάστημα περίπου δύο έως τρεις εβδομάδες στις ΗΠΑ

Τα αρχικά AirPod που τέθηκαν σε κυκλοφορία το Δεκέμβριο του 2016 έλαβαν επίσης παρόμοια ανταπόκριση των καταναλωτών. Ήταν σε υψηλή ζήτηση για μήνες μετά την κυκλοφορία τους τους και μια ισορροπία προσφοράς-ζήτησης θα μπορούσε να επιτευχθεί μόνο μετά από περίπου ένα χρόνο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !