Η Apple θα επιτρέπει την AppleCare + ασφάλιση και πέρα των 60 ημερών

0
Η AppleCare + ασφάλιση μπορεί να επισυναφθεί σε ένα iPhone ή άλλο προϊόν της Apple από τη στιγμή της αγοράς ή μέσα σε 60 ημέρες κατ 'ανώτατο όριο. Η Apple δοκιμάζει τώρα μια νέα συνδρομή που μπορεί να ενεργοποιηθεί και μετά από 60 ημέρες. 
Ένας πελάτης που αγόρασε ένα προϊόν της Apple πριν από περισσότερο από δύο μήνες μπορεί να κάνει μια επίσκεψη στο Genius Bar σε ένα κατάστημα της Apple και να έχει επαληθεύσει το iPhone ή άλλη συσκευή του για την AppleCare +. Το Genius θα κάνει μια διάγνωση και θα δει τη γενική κατάσταση της συσκευής. Ανάλογα με το αποτέλεσμα, το Genius θα επιτρέψει ή όχι το AppleCare + σε αυτήν τη συσκευή. Ο πελάτης έχει μέχρι ένα έτος μετά την αγορά για να πάρει την AppleCare + σε αυτό το πείραμα που ίσως στο μέλλον να υιοθετηθεί απο την εταιρία μόνιμα.

Η δοκιμή διεξάγεται σε πενήντα κατάστημα της Apple στις Ηνωμένες Πολιτείες και 29 καταστήματα στον Καναδά, σύμφωνα με ένα εσωτερικό σημείωμα που αναμεταδόθηκε από το MacRumors. Δεν είναι σαφές πόσο διάστημα θα πραγματοποιηθεί αυτό το πείραμα και πότε θα ξεκινήσει και σε άλλες χώρες.

Υπενθυμίζεται ότι το AppleCare + παρέχει πρόσβαση σε δύο χρόνια τεχνικής υποστήριξης και εγγύησης υλικού που καλύπτει έως και δύο περιστατικά τυχαίας ζημιάς, εκάστη των οποίων υπόκειται σε πρόσθετη χρέωση 29 ευρώ για ζημιά στην οθόνη και 99 ευρώ για κάθε άλλη ζημιά.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !