Νέες πληροφορίες για τα επόμενα iPhone και το Μάρτιο έρχεται το SE

0
Ορισμένοι αναλυτές που ασχολούνται με το iPhone έχουν πληροφοριες για το μοντέλο του 2020 και τις δημοσίευσε σήμερα η Barclays. Οι αναλυτές της τράπεζας, που κατά καιρούς είχαν καλές πληροφορίες στο παρελθόν, ταξίδεψαν στην Ασία μαθαίνοντας από τους προμηθευτές της Apple για να βρουν κάποιες χρήσιμες πληροφορίες. 
Στο iPhone 12 Pro και το iPhone 12 Pro Max και τα δύο μοντέλα θα περιλαμβάνουν 6 GB μνήμης RAM, έναντι 4 GB μνήμης RAM του iPhone 11 Pro και το iPhone 11 Pro Max. Αυτό το κέρδος της RAM θα ​​προστεθεί στον αναθεωρημένο σχεδιασμό, με υποστήριξη για το 5G και μια κάμερα 3D στο πίσω μέρος. Από την πλευρά του, το απλό iPhone 12 θα παραμείνει με 4 GB μνήμης RAM.

Υπάρχουν επίσης και πληροφοριες για το iPhone SE 2. Η παραγωγή μεγάλης κλίμακας αυτού του μοντέλου θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο, με την κυκλοφορία τον Μάρτιο. Διάφορες πληροφορίες έχουν ήδη διαρρεύσει γι 'αυτό με τον σχεδιασμό παρόμοιο με το iPhone 8, οθόνη 4,7 ιντσών, Touch ID για να πάει, 3 GB μνήμης RAM, επεξεργαστής A13 (όπως το iPhone 11, το iPhone 11 Pro και το iPhone 11 Pro Max) και, a priori , με τιμή στα $ 399 δολαρια περίπου στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το iPhone SE 2 από το iPhone 12 για τώρα, επειδή το πρώτο θα κυκλοφορήσει σύντομα. Οι διαρροές για το iPhone 12 (που θα προκύψουν λογικά τον Σεπτέμβριο) θα ξεκινήσουν πραγματικά τους πρώτους μήνες του 2020.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !