Checkra1n Tutorial: iOS 12 και iOS 13 jailbreak σε iPhone και iPad

0
Το εργαλείο Checkra1n jailbreak που αναπτύχθηκε από τον Luca Todesco και μέλη της κοινότητας είναι τώρα διαθέσιμο για λήψη . Ο οδηγός παρακάτω εξηγεί πώς να κάνετε jailbreak τη συσκευή σας με το Checkra1n. 
Υποστηριζόμενες εκδόσεις iOS:

iOS 12.3 και όλες τις νεότερες εκδόσεις, συμπεριλαμβανομένου του iOS 13 iOS 13.2.2, υποστηρίζεται επίσης και η τελευταία έκδοση του iOS τη στιγμή που δημοσιεύεται αυτό το άρθρο.

Υποστηριζόμενες συσκευές:

iPhone 5s (πειραματική υποστήριξη)
iPhone 6
iPhone 6 Plus
iPhone 6s
iPhone 6s Plus
iPhone 7
iPhone 7 Plus
iPhone 8
iPhone 8 Plus
iPhone X

iPad 2
iPad Air (πειραματική υποστήριξη)
iPad mini 2 (πειραματική υποστήριξη)
iPad mini 3 (πειραματική υποστήριξη)
iPad mini 4
iPad Air (δεν είναι προς το παρόν, αλλά η υποστήριξη έχει προγραμματιστεί αργότερα)
iPad 5η γενιά (δεν έχει ακόμη προγραμματιστεί η υποστήριξη για αργότερα)
iPad Pro 1η γενιά (δεν έχει ακόμη προγραμματιστεί η υποστήριξη για αργότερα)
IPad 6ης γενιάς
iPad Pro (2017)

iPod touch 6G
iPod touch 7G

Jailbreak οδηγός με Checkra1n:

- Κάντε λήψη του Checkra1n στο site checkra.in (μόνο για την έκδοση Mac, μια έκδοση των Windows θα φτάσει αργότερα). Ανοίξτε το αρχείο που έχετε κατεβάσει και σύρετε το Checkra1n στο φάκελο Applications (Εφαρμογές).


- Συνδέστε το iPhone, το iPad ή το iPod touch στον υπολογιστή σας μέσω της θύρας USB, απενεργοποιήστε το και τοποθετήστε το σε λειτουργία DFU:

iPhone 8 ή iPhone X: Πιέστε μία φορά τα κουμπιά + (συν) και μία φορά στην ένταση του ήχου (μείον), στη συνέχεια πατήστε το κουμπί τροφοδοσίας (δεξιά) έως ότου το iPhone σας εμφανίσει ένα καλώδιο και έναν υπολογιστή.
Το iPad με αναγνωριστικό προσώπου το ίδιο όπως και παραπάνω
iPhone 7, iPhone 7 Plus και iPod touch (7η γενιά): Πατήστε και κρατήστε πατημένο το επάνω κουμπί (ή το πλευρικό κουμπί) και το κουμπί μείωσης έντασης ταυτόχρονα. Συνεχίστε να κρατάτε μέχρι να εμφανιστεί η οθόνη λειτουργίας ανάκτησης.
Σε iPad με το κύριο κουμπί, iPhone 6s (ή παλαιότερο μοντέλο) και iPod touch 6ης γενιάς (ή παλαιότερο μοντέλο): Κρατήστε ταυτόχρονα το κύριο κουμπί και το επάνω κουμπί (ή πλευρικό κουμπί). Συνεχίστε να κρατάτε μέχρι να εμφανιστεί η οθόνη λειτουργίας ανάκτησης

- Ανοίξτε το φάκελο "Εφαρμογές" στο Mac σας, εκτελέστε το Checkra1n και κάντε κλικ στο κουμπί "Έναρξη" στο κάτω δεξί μέρος για να ξεκινήσετε το jailbreak

- Μια εφαρμογή Checkra1n εμφανίστηκε στο iPhone, το iPad ή το iPod touch. Εκκινήστε την και αγγίξτε το Cydia για να το εγκαταστήσετε.

Έχει ολοκληρωθεί, έχετε το Cydia και μπορείτε να εγκαταστήσετε τα tweaks. Σημειώστε ότι αυτό το jailbreak είναι ημι-δεμένο: ο παραπάνω χειρισμός θα γίνει με κάθε επανεκκίνηση του iPhone, iPad ή iPod touch. Εάν δεν έχετε κοντά σας υπολογιστή, θα έχετε τη συσκευή σας με τη βασική έκδοση του iOS (χωρίς Cydia, χωρίς jailbreak κ.λπ.).

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !