Το iOS 13.3 beta 2 είναι διαθέσιμο

0
Η Apple μόλις κυκλοφόρησε το δεύτερο beta λειτουργικό (build 17C5038a) των iOS 13.2 και iPadOS 13.2 για τους προγραμματιστές. Αυτό η beta φτάνει μια εβδομάδα μετά την προηγούμενη. 
Η πρώτη έκδοση beta ήταν μια ευκαιρία να έχετε μια νέα επιλογή "Όρια Επικοινωνίας" μέσα στο χαρακτηριστικό Screen Time για να εφαρμόσετε όρια για επαφές Phone, FaceTime, Messages και iCloud. Επίσης, ήταν δυνατή η απενεργοποίηση των αυτοκόλλητων ετικετών Memoji που βρίσκονται στα αριστερά του πληκτρολογίου με το Emojis.
Δεν γνωρίζουμε ακόμα τι προσφέρει η δεύτερη beta του iOS 13.3. και θα αναφερθούμε όταν γνωρίζουμε περισσότερα για αυτό.

Εάν το iPhone ή το iPad σας έχει οριστεί για λήψη beta για προγραμματιστές, μεταβείτε στην επιλογή Ρυθμίσεις> Γενικά> Ενημέρωση λογισμικού για να κάνετε λήψη του iOS 13.3 beta 2.

Εκτός από το iPhone και το iPad, η Apple προσφέρει τη δεύτερη beta (build 17S5439a) του watchOS 6.1.1 στο Apple Watch και το δεύτερο beta (build 17K5440a) του tvOS 13.3 στην Apple TV. Οι καινοτομίες αυτών των εκδόσεων δεν είναι επί του παρόντος γνωστές.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !