Το tweak που αποκαθιστά το 3D Touch στο iPhone σας στο iOS 13

0
Το SunFlower, ένα νέο tweak jailbreak που φέρνει το 3D Touch πίσω, σε όλα τα jailbroken iPhones που τρέχουν το iOS 13 . Η Apple όχι μόνο απέσυρε το 3D Touch από τη σειρά των iPhone 11 Pro, αλλά κατέληξε επίσης στην αντικατάσταση της δυνατότητας με το Haptic Touch στο iOS 13 στα παλαιότερα iPhones. Η κίνηση απογοήτευσε πολλούς χρήστες κυρίως των παλαιότερων iPhones που προτιμούσαν το 3D Touch από το Haptic Touch.  
Ένα νέο jailbreak tweak με το όνομα SunFlower από τον προγραμματιστή @ LaughingQuoll απενεργοποιεί εντελώς to Haptic Touch και φέρνει πίσω to 3D Touch σε παλαιότερα iPhones. Εάν έχετε jailbroken το iPhone σας και εκτελείται το iOS 13 - iOS 13.2.2 χρησιμοποιώντας το checkra1n, αυτό είναι ένα tweak που πρέπει να εγκαταστήσετε.

Υπάρχουν δύο ζητήματα με το jailbreak tweak τώρα που αναφέρονται από τους χρήστες. Πρώτον, ο χρόνος αντίδρασης είναι πιο αργός. Ο προγραμματιστής λέει ότι αυτό οφείλεται στο ότι το κινούμενο γραφικό στο iOS 13 είναι πιο αργό από το iOS 12, αν και ψάχνει τρόπους για να το επιταχύνει.

Το δεύτερο ζήτημα είναι ότι παρά το γεγονός που φέρνει πίσω το 3D Touch, δεν αποκαθιστά τις επιλογές Peek και Pop που ήταν διαθέσιμες στο iOS 12. Δεν είναι σαφές εάν ο προγραμματιστής θα μπορέσει να προσθέσει αυτή τη λειτουργία στο tweak με μια μελλοντική ενημέρωση ή όχι. Παρ 'όλα αυτά, εάν χάσατε το 3D Touch μετά την ενημέρωση στο iOS 13, αυτό το tweak μπορεί να σας το φέρει στο iPhone σας και να πάρετε αυτή τη λειτουργία πίσω.

Το SunFlower μπορεί να μεταφορτωθεί δωρεάν από το repo του Chariz .


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !