Μετακινήστε όλες τις ρυθμίσεις της κάμερας στο iPhone στο κάτω μέρος για ευκολότερη πρόσβαση

0
Αν έχετε στα χέρια σας κάποια νεότερη συσκευή της Apple από το iphone XS η και παλιότερη που είναι plus είναι πιθανό να δυσκολεύεστε να φτάσουν τα δάχτυλα σας στις επιλογές της κάμερας στην επάνω μπάρα.
Έτσι λοιπόν εδώ θα δούμε πως να κατεβάσετε στο κάτω σημείο της οθόνης με την προϋπόθεση να έχετε μια συσκευή με jailbreak.  
Βημα 1:
Αν δεν το έχετε κάνει θα πρέπει να κάνετε εγκατάσταση την πηγή Ρεπό Packix στο κηδεία η το Sileo προσθέτοντας την διεύθυνση repo.packix.com στη λίστα.

Βημα 2:
Εκτελέστε μια αναζήτηση για το tweak "CamControls X" είτε σε Cydia είτε σε Sileo, στη συνέχεια πατήστε "Install" ή "Get" αντίστοιχα και ακολουθήστε τις οδηγίες για να ξεκινήσετε την εγκατάσταση του tweak.


Βημα 3:
Το CamControls X δεν ενεργοποιείται αυτόματα μετά την εγκατάσταση στο iPhone σας, οπότε θα χρειαστεί να κατευθυνθείτε στις Ρυθμίσεις και να ανοίξετε το εργαλείο, όπου στη συνέχεια πατήστε στον διακόπτη δίπλα στην επιλογή "Enabled" για να το ανοίξετε με το χέρι.


Βήμα 4: Προσαρμογή & Χρήση του CamControls X
Εκτός από τη μετεγκατάσταση των χειριστηρίων στο κάτω μέρος για ευκολότερη πρόσβαση, το CamControls X σάς δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσετε και το UI της εφαρμογής κάμερας. Από τη σελίδα Ρυθμίσεις CamControls X, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την "Διαφανή γραμμή βάσης" για να δώσετε στα κεντρικά χειριστήρια ένα καθαρό σκηνικό και να προσαρμόσετε το μέγεθος του εικονοσκοπίου από το μενού "Λειτουργία προβολής κάμερας".
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ενεργοποίηση της "Διαφανής μπάρας κάτω" δεν λειτουργεί στην πραγματικότητα όταν η "Λειτουργία προβολής κάμερας" έχει οριστεί σε "Προεπιλογή". Η ρύθμιση λειτουργεί όταν ο τρόπος λειτουργίας έχει ρυθμιστεί σε "Μεγιστοποιημένη" ή "Πλήρης οθόνη (Πειραματική)", ωστόσο, και επεκτείνει περαιτέρω το πεδίο προβολής σας για να κάνετε τις στιγμές λήψης ή καταγραφής πολύ πιο βολικές.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !