Πώς να διεκδικήσετε ένα έτος συνδρομή δωρεάν Apple TV +

0
Το Apple TV +, η υπηρεσία συνεχούς ροής της Apple κυκλοφόρησε νωρίτερα σήμερα . Ενώ η μηνιαία συνδρομή της υπηρεσίας κοστίζει στα 4,99 δολάρια / μήνα, η Apple προσφέρει μια δωρεάν συνδρομή ενός έτους σε όλους τους πελάτες που αγόρασαν ενα iPhone, iPad, Mac ή Apple TV την ή μετά την 10η Σεπτεμβρίου. Εάν έχετε μια νέα Apple αγορά πρόσφατα, μπορείτε να εξαργυρώσετε την δωρεάν συνδρομή του Apple TV +. 
Η βιβλιοθήκη της Apple TV + αρχικά δεν είναι τίποτε σπουδαίο για να μιλήσουμε ακόμη. Κατά την εκκίνηση, η υπηρεσία συνεχούς ροής έχει οκτώ πρωτότυπες τηλεοπτικές εκπομπές και μία ταινία. Οι τηλεοπτικές εκπομπές όπως το "The Morning Show" και το "See" περιλαμβάνουν τα αστέρια υψηλού προφίλ όπως η Jennifer Aniston, Reese Witherspoon και Jason Mamoa, τα οποία πρέπει να προσελκύσουν τους θεατές και τους οπαδούς τους.

Προσφέροντας δωρεάν συνδρομή στο Apple TV + σε νέους ιδιοκτήτες συσκευών της Apple για ένα χρόνο, η Apple ελπίζει να κερδίσει αρκετό χρόνο για να δημιουργήσει μια αξιοπρεπή βιβλιοθήκη περιεχομένου για την υπηρεσία streaming της και επίσης να τραβήξει τους θεατές σε αυτήν.

Εάν είστε ενθουσιασμένοι με την Apple TV + και θέλετε να διεκδικήσετε το ελεύθερο έτος με την εγγραφής σας, διαβάστε παρακάτω.
Apple TV + Δωρεάν Συνδρομή: Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε

Μόνο οι πελάτες που αγόρασαν μια νέα τηλεόραση Apple, iPhone, iPad, Mac ή iPod Touch μετά τις 10 Σεπτεμβρίου θα λάβουν ένα δωρεάν έτος συνδρομής Apple TV +. Οι τακτικοί πελάτες θα λάβουν μόνο μια δοκιμή 7 ημερών στην υπηρεσία.
Μπορείτε να μοιραστείτε αυτή τη συνδρομή χρησιμοποιώντας την Κοινή χρήση οικογένειας με άλλα μέλη της οικογένειάς σας.
Αν ακυρώσετε αυτήν τη συνδρομή οποιαδήποτε στιγμή εντός του επόμενου έτους, δεν θα μπορείτε να την επανενεργοποιήσετε ξανά.
Η εγγραφή σας στην υπηρεσία θα τερματιστεί αμέσως αν την ακυρώσετε οποιαδήποτε στιγμή εντός της περιόδου ενός έτους.
Στο τέλος της περιόδου ενός έτους, η συνδρομή σας θα ανανεωθεί αυτόματα.

Πώς να διεκδικήσετε το δωρεάν έτος εγγραφής σας στο Apple TV +

Βήμα 1: Ανοίξτε την εφαρμογή τηλεόρασης στο iPhone, iPad, Mac ή Apple TV. Στην ιδανική περίπτωση, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη νέα συσκευή της Apple που αγοράσατε για αυτό. Σε περίπτωση που δεν είναι διαθέσιμη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε άλλη συσκευή της Apple. Θα είστε κατάλληλοι για την προσφορά για όσο διάστημα το iCloud ID σας έχει συνδεθεί στη νέα συσκευή της Apple.

Αγγίξτε την επιλογή Έναρξη παρακολούθησης για να συνεχίσετε χρησιμοποιώντας την εφαρμογή τηλεόρασης.

Βήμα 2: Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην καρτέλα Watch Now όπου θα δείτε το banner για να διεκδικήσετε ένα έτος δωρεάν συνδρομής Apple TV +. Αν δεν δικαιούστε την προσφορά, θα δείτε ένα banner σε μια δοκιμαστική περίοδο 7 ημερών.

Βήμα 3: Αγγίξτε το πανό και ακολουθήστε το Continue. Θα πρέπει να επιβεβαιώσετε την ταυτότητά σας χρησιμοποιώντας το αναγνωριστικό προσώπου ή το αναγνωριστικό αφής. Εάν τα στοιχεία χρέωσης δεν υπάρχουν ή δεν έχουν λήξει, θα σας ζητηθεί να το ενημερώσετε επίσης.

Τώρα μπορείτε να απολαύσετε την Apple TV + για ένα χρόνο. Θυμηθείτε ότι η συνδρομή θα ανανεωθεί αυτόματα στο τέλος του κύκλου του ενός έτους. Σε περίπτωση που δεν θέλετε να το ανανεώσετε ή θα θελήσετε να επανεξετάσετε την απόφασή σας, τότε καλύτερα να ορίσετε μια υπενθύμιση στο ημερολόγιό σας για αυτές τις 364 ημέρες από τώρα.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !