To IOS 13 jailbreak με το Checkra1n έχει ολοκληρωθεί με επιτυχία

0
Το jailbreak για το iOS 13 εξελίσσεται καλά χάρη στο ελάττωμα Checkm8 που δεν μπορεί να μπλοκαριστεί από την Apple επειδή είναι στις συσκευές εκμεταλλεύσιμο και οχι μόνο στο ios.O Luca Todesco συνεχίζει την ανάπτυξη του εργαλείου Checkra1n που θα κάνουν jailbreak το iOS 13 και πιθανώς και παλαιότερες εκδόσεις.  
Σήμερα έχουμε μια παρουσίαση επίδειξη του tweak TetherMe, το οποίο δημιουργήθηκε από τον προγραμματιστή Sam Bingner (που συμβάλλει στην ανάπτυξη του jailbreak). Χρησιμοποιήθηκε σε μια συσκευή iOS 13 που ήταν jailbroken με το Checkra1n. Αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε ένα λειτουργικό tweak στo iOS 13, απόδειξη ότι η εξέλιξη προχωρεί καλά.



Από τη μεριά του, ο Jamie Bishop (ο οποίος συμβάλλει στην ανάπτυξη του Checkra1n) δείχνει μια επανεκκίνηση του Springboard με τη δυνατότητα να συνεχίσει να χρησιμοποιεί το iPhone του μέσω ασφαλούς λειτουργίας (safe mode). Αυτό είναι δυνατό χάρη στο υπόστρωμα.

Δεν υπάρχει ακόμα καποια ημερομηνία κυκλοφορίας για το Checkra1n, αλλά μπορούμε να δούμε ότι η εξέλιξη προχωρεί καλά. Πρόσφατα Luca Todesco έδειξε ένα jailbroken iPhone υπό το iOS 13 με λειτουργικό το Cydia . Είναι ένα ασφαλές στοίχημα ότι η jailbreak θα είναι διαθέσιμη τις επόμενες εβδομάδες για το κοινό.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !