Η Apple θα συμμετάσχει στην CES τον Ιανουάριο μετά από 30 χρόνια

0
Σχεδόν 30 χρονών, αυτή είναι η περίοδος κατά την οποία η Apple δεν συμμετείχε στο CES του Las Vegas, το οποίο πραγματοποιείται κάθε χρόνο τον Ιανουάριο. Αυτή είναι η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση για την τεχνολογική καινοτομία. Ο αμερικάνικος κατασκευαστής αποφάσισε όμως τώρα να συμμετάσχει στην έκδοση του 2020.  
Ένα πανό που παρουσιάστηκε πέρυσι από την Apple κοντά στην CES. "Τι συμβαίνει στο iPhone σας παραμένει στο iPhone σας"

Δεν υπάρχει θέμα παρουσίασης κάποιου προϊόντος εδώ, αλλά για να συζητήσουμε την προστασία της ιδιωτικής ζωής των καταναλωτών. Η Jane Horvath, υπεύθυνη για την προστασία της ιδιωτικής ζωής της Apple, θα συμμετάσχει στο CES σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με τους ομολόγους της στο Facebook, Procter & Gamble και FTC. Η ιδέα αυτής της στρογγυλής τραπέζης είναι να επικεντρωθεί στο "τι θέλουν οι πελάτες" , αν εμμείνουμε στην ατζέντα της παράστασης. Το ραντεβού πραγματοποιείται από τις 7 έως τις 13 Ιανουαρίου στο Λας Βέγκας και θα διαρκέσει μία ώρα κάθε μέρα.

Η τελευταία εμφάνιση της Apple στο CES χρονολογείται από το 1992. Ήταν ο John Sculley, τότε αφεντικό της Apple, ο οποίος είχε μιλήσει για την εισαγωγή του Newton, του ψηφιακού προσωπικού βοηθού που έκανε ένα flop.

Πρέπει να ξέρετε ότι η Apple είναι στην πραγματικότητα παρούσα κάθε χρόνο στη CES, αλλά όχι "επίσημα". Είναι υπάλληλοι της εταιρείας που επισκέπτονται την έκθεση για να ανακαλύψουν στα περίπτερα τις νέες τεχνολογίες που παρουσιάζονται.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !