iPhone XS και XR: διαθέσιμο jailbreak με Unc0ver ( new-update )

0
Το Unc0ver έχει ενημερωθεί στην έκδοση 3.8.0 με τη δυνατότητα να κάνετε jailbreak στο iOS 12.4.1 για iPhone XS, iPhone XS Max και iPhone XR . Αυτά τα μοντέλα είχαν jailbreak μέχρι το iOS 12.4 πριν από την ενημέρωση.  
Μόνο το iPhone με επεξεργαστή A12 υποστηρίζεται με αυτήν την πρώτη έκδοση. Τα iPad Air 3, iPad Pro 12,9 ιντσών (3η γενιά), iPad Pro 11 ιντσών και iPad mini 5, όλα τα οποία έχουν το A12 ή A12X, θα προστεθούν αργότερα. Μια συγκεκριμένη ημερομηνία για την υποστήριξή τους δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Εδώ είναι πώς να κάνετε jailbreak στο iOS 12.4.1 με Unc0ver με μία από δύο μεθόδους:

1η μέθοδος από το iPhone:

Σημαντικό: στο iPhone σας, μεταβείτε στην επιλογή Ρυθμίσεις=>Γενικά=> Αποθήκευση iPhone, βρείτε μια πιθανή ενημερωμένη έκδοση του iOS που έχει ληφθεί. Εάν υπάρχει, διαγράψτε την και κάντε επανεκκίνηση της συσκευής σας.
Από το iPhone, το iPad ή το iPod touch, ανοίξτε το Safari, επισκεφθείτε το site ignition.fun
Επιλέξτε "Χρήση τώρα (Web)", πατήστε το δεύτερο εικονίδιο, επιλέξτε "Jailbreaks" και στη συνέχεια Unc0ver (Official)
Πατήστε το κουμπί "Λήψη" και αποδεχτείτε την εγκατάσταση
Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις=> Γενικά=> Προφίλ και Διαχείριση συσκευών, πατήστε το όνομα προφίλ και "Trust"
Ανοίξτε την εφαρμογή Unc0ver, πατήστε το κουμπί "Jailbreak" και αφήστε το να σας καθοδηγήσει

2η μέθοδος από υπολογιστή ή Mac:

Σημαντικό: στο iPhone σας, μεταβείτε στην επιλογή Ρυθμίσεις=>Γενικά=> Αποθήκευση iPhone, βρείτε μια πιθανή ενημερωμένη έκδοση iOS που έχει ληφθεί. Εάν υπάρχει, διαγράψτε την και κάντε επανεκκίνηση της συσκευής σας
Από τον υπολογιστή σας, κάντε κλικ σε αυτόν το σύνδεσμο για να κάνετε λήψη του αρχείου IPA που αντιστοιχεί στο jailbreak.
Κάντε λήψη του Cydia Impactor στον υπολογιστή σας: MacOS , Windows , Linux (32 bit) , Linux (64 bit)
Συνδέστε το iPhone, το iPad ή το iPod touch με το καλώδιο USB στον υπολογιστή σας, ανοίξτε το Cydia Impactor και σύρετε το αρχείο IPA που είχε προηγουμένως ληφθεί στο Cydia Impactor
Εισαγάγετε το Apple ID και τον κωδικό πρόσβασής σας Αυτά τα δεδομένα θα σταλούν στους διακομιστές της Apple, θα δημιουργήσει ένα πιστοποιητικό για την εξουσιοδότηση της εγκατάστασης.
Προς το παρόν, απαιτείται πληρωμένος λογαριασμός προγραμματιστή της Apple, επειδή η Apple έχει "αποκλείσει" τη μέθοδο με τους δωρεάν λογαριασμούς
Μόλις εγκατασταθεί το αρχείο IPA, πάρτε τη συσκευή σας και μεταβείτε στις Ρυθμίσεις=> Γενικά=> Διαχείριση Προφίλ, κάντε κλικ στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και, στη συνέχεια, στο "Trust"
Ανοίξτε την εφαρμογή του Unc0ver στην αρχική οθόνη της συσκευής σας, κάντε κλικ στο κουμπί "Jailbreak" και αφήστε το να σας καθοδηγήσει στα επόμενα βήματα που γίνονται αυτόματα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !