Η Apple καταθέτει το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για ένα iPhone ... με εικονικά πλήκτρα αφής στην άκρη!

0
Το iPhone του μέλλοντος θα είναι ένα γυάλινο πλαίσιο χωρίς κάποιο φυσικό κουμπί; Οι φήμες είναι πολλές για ένα iPhone που του έχει αφαιρεθεί από τη θύρα Lightning μέχρι και με ένα πρόσφατο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας (που κατατέθηκε τον Φεβρουάριο του 2019) όπου φαίνεται να δείχνει ότι η Apple θέλει να ωθήσει την ιδέα ένα βήμα παραπέρα με το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας 10.521.034 που περιγράφει πράγματι ένα iPhone με μια από τις πλευρές του να καταλαμβάνεται από ένα είδος μίνι Touch Bar (μια οθόνη Mini Flexible Edge σύμφωνα με την Apple).  
Αυτή η απεικονίσιμη και η απτική ζώνη προσφέρει εικονίδια που αντιστοιχούν σε συγκεκριμένες ενέργειες όπως για τη λήψη φωτογραφίας, παρακολούθηση της κατάστασης της μπαταρίας, μετάβαση σε λειτουργία αυτόματου φλας, άνοιγμα του συστήματος μηνυμάτων, ημερολόγιο κ.λπ. Αυτά τα εικονικά κουμπιά, τα οποία θα τοποθετηθούν στην αριστερή άκρη της συσκευής, γενικά υιοθετούν την ιδέα της Μπαταρίας Touch του MacBook Pro. Παραδόξως, το διάγραμμα του διπλώματος ευρεσιτεχνίας παρουσιάζει ακόμη τα "φυσικά" κουμπιά έντασης στην άκρη.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !