Θα κυκλοφορήσει τελικά το Apple Watch Series 5 RED;

0
Οι δημοσιογράφοι από την Igen βρήκαν σε μια βάση δεδομένων της Apple έναν αύξοντα αριθμό για το Apple Watch Series 5, που φαίνεται να αντιστοιχεί σε ένα μελλοντικό μοντέλο RED (κόκκινο), το οποίο θα ήταν το πρώτο για το ρολόι της εταιρίας.  
Ακόμα, σύμφωνα με τον Igen, η κόκκινη απόχρωση αυτού του μοντέλου θα ήταν κοντά σε εκείνη του τρέχοντος iPod touch (δεν είναι πραγματικά έντονο κόκκινο ως εκ τούτου). Οι σειρές RED (του iPhone ειδικότερα) είναι γενικά πολύ επιτυχείς όπου μια σειρά των Apple Watch 5 RED θα μπορούσε λοιπόν να τονώσει χωρίς αμφιβολία τους δείκτες των πωλήσεων (και δεν είναι σαν το Apple Watch Series 5 που αγωνίζεται ήδη να πουλήσει ...). Γενικά, η Apple το εκμεταλλεύεται την άνοιξη για να υποστηρίξει τις πωλήσεις με μοντέλα RED, αλλά τίποτα δεν λέει ότι αυτό θα συμβεί και πάλι το 2020 απο την Apple. Τέλος, θα θυμόμαστε ότι τα μοντέλα RED δεν πωλούνται ακριβότερα από άλλα χρώματα !.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !