H Κινεζική BOE θα γίνει ο δεύτερος μεγάλος προμηθευτής OLED πάνελ για το iPhone το 2021

0
Τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους, ο Καλιφορνέζος κατασκευαστής αξιολόγησε τις ικανότητες και την αξιοπιστία των γραμμών παραγωγής του ασιατικού προμηθευτή ΒΟΕ.
Ο κατασκευαστής οθονών OLED δεν απογοήτευσε κατά τη διάρκεια αυτής της πρώτης δοκιμαστικής φάσης και θα μπορούσε να διατεθεί ακόμη και για ένα μικρό μέρος της παραγωγής των πάνελ OLED για το iPhone 12 (2020). Μετά από αυτή την προθέρμανση, η BOE θα μπορούσε να γίνει ακόμη και ο δεύτερος προμηθευτής των πάνελ OLED που προορίζονται για το iPhone με εκτιμώμενη παραγωγή 45 εκατομμυρίων πλαισίων OLED το 2021 (για το iPhone 13 με λίγα λόγια ...). Αυτός ο όγκος παραγωγής θα επιτρέψει στην BOE να τοποθετηθεί πίσω από τη Samsung ... αλλά μπροστά από την LG.

Η σύμβαση που υπογράφηκε με την Apple θα μπορούσε να καταστήσει τον BOE έναν από τους μεγαλύτερους προμηθευτές πλακών OLED στον κόσμο αφού ο ασιατικός κατασκευαστής προμηθεύει ήδη τα πάνελ του στην Huawei. Παρεμπιπτόντως, το γεγονός ότι η Apple αυξάνει τους προμηθευτές της στα πάνελ φαίνεται να πηγαίνει προς την κατεύθυνση της μεγάλης εμπιστοσύνης των προβλέψεων σχετικά με τις πωλήσεις των επόμενων μοντέλων του iPhone.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !