Το τελευταίο δώρο της Apple είναι απογοητευτικό όπως και τα υπόλοιπα

0
Είναι η 29η Δεκεμβρίου και η Apple προσφέρει το έκτο και τελευταίο της δώρο σήμερα στο App Store για τα Χριστούγεννα. Μια ωραία έκπληξη; Πιθανών όχι, αφού είναι στο ίδιο επίπεδο με την υπόλοιπη εβδομάδα. 
Το πρώτο δώρο για σήμερα αφορά το Asphalt 9: Legends . Αυτό το παιχνίδι αγώνων προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία πραγματικών αντιγράφων αυτοκινήτων από γνωστούς κατασκευαστές όπως οι Ferrari, Porsche, Lamborghini και W Motors. Επιλέξτε το αγωνιστικό αυτοκίνητό σας και τρέξτε σε καταπληκτικά μέρη σε όλο τον κόσμο.


Ως δώρο, η Apple προσφέρει έκπτωση σε μία από τις αγορές που ενσωματώνονται στο παιχνίδι, αλλά δεν διευκρινίζεται ποια.

Το δεύτερο δώρο συνδέεται με 30 ημέρες Fitness Challenge . Η Apple έχει σκεφτεί πιθανώς όλους εκείνους που έχουν φάει πάρα πολύ κατά τη διάρκεια των διακοπών και θα πρέπει να χάσουν τα κιλά που κέρδισαν τις τελευταίες ημέρες. Η εφαρμογή προσφέρει συνεδρίες άσκησης, σχέδια γυμναστικής και πολλά άλλα για να ανακτήσουν ένα ήπιο σώμα. Για την περίπτωση, η Apple προσφέρει έκπτωση 60% στο εβδομαδιαίο σχέδιο σας.

Αυτό είναι το συμπέρασμα για τα δώρα από το App Store που προσφέρθηκαν από τις 24 έως τις 29 Δεκεμβρίου. Όλα, χωρίς εξαίρεση, είχαν εκπτώσεις στις αγορές εντός των εφαρμογών. Αυτό να πούμε ότι είναι ιδιαίτερα απογοητευτικό. Ωστόσο, όλα έχουν ένα σκοπό για την Apple, καθώς ο κατασκευαστής λαμβάνει προμήθεια 30% για κάθε μία από τις αγορές εντός της εφαρμογής.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !