Κάντε το iPhones ασφαλέστερο για τα παιδιά με την FamiSafe εφαρμογή γονικού ελέγχου

0
Ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά προσπαθείτε, δεν μπορείτε να κρατήσετε τα σημερινά παιδιά μακριά από τα iPhones και τα iPads. Έτσι, αντί να προσπαθείτε να απομακρύνετε αυτές τις συσκευές μακριά από τα παιδιά σας, μια καλύτερη στρατηγική για τους γονείς είναι να επωφεληθούν από τις εφαρμογές γονικού ελέγχου και τα χαρακτηριστικά τους  γνωρίσματα για την παρακολούθηση και τη βελτίωση του τρόπου με τον οποίο τα παιδιά τους χρησιμοποιούν συσκευές iOS. 
Υπάρχουν πολλά εργαλεία που επιτρέπουν στους γονείς να περιορίζουν τη χρήση των συσκευών iOS από τα παιδιά τους.Το iOS προσφέρει επίσης ενσωματωμένη τη λειτουργία Screen Time που επιτρέπει στους γονείς να ελέγχουν το πώς τα παιδιά τους χρησιμοποιούν το iPhone ή το iPad
Εάν αναζητάτε περισσότερους ελέγχους και χαρακτηριστικά από αυτά που είναι διαθέσιμα στη λειτουργία Time Screen του iOS, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή γονικού ελέγχου FamiSafe . Πρόκειται για μια αξιόπιστη εφαρμογή γονικού ελέγχου που διευκολύνει τους γονείς και τους κηδεμόνες να παρακολουθούν τη χρήση της συσκευής των παιδιών τους με εντοπισμό θέσης, κλείδωμα εφαρμογών και φιλτράρισμα ιστού.
Χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο, οι γονείς μπορούν να περιορίσουν το χρόνο που δαπανούν τα παιδιά τους χρησιμοποιώντας το iPhone τους και ακόμη και την πρόληψη του ηλεκτρονικού εκφοβισμού παρακολουθώντας τις δραστηριότητες του παιδιού τους στο διαδίκτυο.
Η εφαρμογή FamiSafe προσφέρει ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών που βοηθούν στην ασφαλέστερη χρήση του iPhone και του Internet για παιδιά. Για παράδειγμα, το εργαλείο διαθέτει μια ύποπτη ειδοποίηση κειμένου που δίνει στους γονείς αυτόματες ειδοποιήσεις όταν το παιδί τους λαμβάνει ένα ύποπτο κείμενο. Μπορείτε να αποκλείσετε ορισμένες εφαρμογές στα τηλέφωνα του παιδιού σας για συγκεκριμένες ώρες και να τους αφήσετε να χρησιμοποιούν αυτές τις εφαρμογές για περιορισμένο χρονικό διάστημα καθημερινά.
Η εφαρμογή γονικού ελέγχου FamiSafe είναι μια πληρωμένη υπηρεσία και κοστίζει στα 9,99 δολάρια ανά μήνα. Ωστόσο, μπορείτε να εξοικονομήσετε 50% του μηνιαίου κόστους αγοράζοντας το ετήσιο πακέτο για την τιμή των 4,99 δολαρίων το μήνα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !