Το 5ο δώρο της Apple αφορά το Lords Mobile και το Filmr

0
Τα προτελευταία δώρα στο App Store από την Apple είναι και σήμερα εδώ. Μέχρι στιγμής είχαμε εκπτώσεις στις αγορές εντός κάποιας εφαρμογής και αυτό έχουμε και σήμερα για δυο εφαρμογές.  
Το πρώτο δώρο αφορά το Lords Mobile: War Kingdom , ένα παιχνίδι τύπου RPG. Εξερευνήστε τις εκτάσεις του Lords Mobile σε έναν πόλεμο εναντίον πανύψηλων εχθρών. Επιλέξτε τον ήρωά σας, στρατολογήστε τα στρατεύματα μάχης, πολεμήστε και κυριαρχήστε σε έναν πόλεμο που παρουσιάζεται ως επικό.


Μόνο σήμερα, η Apple προσφέρει τη συνδρομή "Τέλος της χρονιάς" για το ένα τρίτο της αρχικής τιμής.

Το δεύτερο δώρο συνδέεται με το Filmr , μια εφαρμογή για την απλή επεξεργασία βίντεο. Η Apple προσφέρει σήμερα έκπτωση 50% στην ετήσια συνδρομή. Τιμάται στα € 35,99 σε κανονική χρέωση, η οποία τώρα δίνεται μόνο στα € 17,99 για σήμερα.


Τα δώρα από την Apple δεν ήταν ιδιαίτερα λαμπρά φέτος για την περίοδο των γιορτών.Αύριο ελπίζουμε σε κάτι πιο ενδιαφέρον, καθώς είναι η τελευταία ημέρα (η Apple ανακοίνωσε δώρα από τις 24 έως τις 29 Δεκεμβρίου).

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !