4 μήνες στο Amazon Music Unlimited μόνο για 0.99 € (χωρίς υποχρέωση)

0
Θέλετε απεριόριστη μουσική στο iphone σας χωρίς να σας δεσμεύει αποθηκευτικό χώρο η και να την κατεβάσετε δωρεάν αν θέλετε χωρίς κρυφές χρεώσεις?
Τότε η σημερινή χριστουγεννιάτικη προσφορά του amazon είναι για εσάς...

Πληρώστε μόνο ένα ευρώ το μήνα για 4 μήνες και αποκτήστε όση μουσική θέλετε και αποχωρίστε όποτε θέλετε χωρίς καμιά δέσμευση.

Πρόκειται για μια προσφορά περιορισμένου χρόνου όπου και λήγει στις 6 Ιανουαρίου του 2020. Η προσφορά ισχύει για νέους πελάτες στην Amazon Music Unlimited και μόνο εξαγοράσιμη από το Amazon Music Unlimited Individual Monthly Plan. Μετά τη δοκιμή προώθησης, η συνδρομή σας θα ανανεώνεται αυτόματα στα 9,99 το μήνα (£ 7,99 το μήνα για τα μέλη της Prime) μέχρι να ακυρωθεί. Εξαιρούνται από την προσφορά οι πελάτες που βρίσκονται αυτήν τη στιγμή σε δωρεάν δοκιμή της Amazon Music Unlimited. Αυτή η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε άλλη προσφορά. Μόνο πελάτες άνω των 18 ετών μπορούν να συμμετάσχουν. Η προσφορά είναι περιορισμένη σε μία ανά πελάτη και λογαριασμό.
Περισσότερα μπορειτε να βρείτε στο σύνδεσμο εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !