Οι χρήστες του iPhone X καταγγέλλουν τη μειωμένη χωρητικότητα της μπαταρίας και την ταχύτερη αποστράγγιση

0
Το σκάνδαλο Batterygate εξακολουθεί να φαίνεται να στοιχειώνει την Apple, καθώς πολλοί χρήστες του iPhone X αναφέρουν μειωμένη χωρητικότητα της μπαταρίας και παραπονούνται για μεγαλύτερη αποστράγγιση της μπαταρίας. 
Έχουν περάσει δύο χρόνια από τότε που η Apple ξεκίνησε το iPhone X και το τηλέφωνο φαίνεται τώρα να προσφέρει μειωμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σε εκατομμύρια χρήστες. Σύμφωνα με τις δηλώσεις της εταιρείας, η μπαταρία ενός iPhone θα πρέπει να διατηρήσει μια χαμηλότερη χωρητικότητα 20% μετά από 500 κύκλους φόρτισης. Ωστόσο, ορισμένοι χρήστες αναφέρουν μικρότερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ακόμη και αν έχει απομείνει πάνω από 80%.

Ορισμένοι χρήστες στο Reddit δηλώνουν ότι το iPhone X, το οποίο αγόρασαν την πρώτη ημέρα, έχει περίπου 90% την ισχύ της μπαταρίας, αλλά παρατηρούν τώρα σχετικά μικρότερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.Όμως και ορισμένοι χρήστες της σειράς iPhone Xs φαίνεται να έχουν παρόμοιο πρόβλημα.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας και η χωρητικότητα της μπαταρίας ποικίλλουν πολύ από χρήστη σε χρήστη και εξαρτώνται από τη χρήση των smartphone και τις συνήθειες φόρτισης. Οι χρήστες που έχουν ακανόνιστες συνήθειες φόρτισης όπου φαίνεται να έχουν μικρότερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σε σύγκριση με την πρώτη μέρα της αγοράς του iPhone X.

Το σκάνδαλο Batterygate αφορούσε την απενεργοποίηση των iPhones ακόμη και με 30% φόρτιση που παρέμεινε στη μπαταρία και οφείλεται στη μειωμένη υγεία των μπαταριών σε παλαιότερα iPhones. Στη συνέχεια, η Apple διευκρίνισε ότι μια μπαταρία με υποβαθμισμένη υγεία ενδέχεται να μην παρέχει αρκετή ισχύ σε ορισμένα σενάρια όταν ένας επεξεργαστής χρειάζεται αύξηση της ισχύος. Η εταιρεία αντιμετώπισε περισσότερες από 32 αγωγές κατηγορίας για το θέμα αυτό .

Στη συνέχεια, ο κατασκευαστής iPhone κυκλοφόρησε μια ενημερωμένη έκδοση λογισμικού που έδειξε σαφώς την υγεία της μπαταρίας στο μενού στις ρυθμίσεις. Προσφέρει επίσης ένα χαρακτηριστικό που θα αφήσει το τηλέφωνο να συνεχίσει να τροφοδοτείται ακόμη και αν η υγεία της μπαταρίας είναι χαμηλότερη από ό, τι έχει συνταγογραφηθεί. Η εταιρεία μείωσε επίσης την τιμή της αντικατάστασης της μπαταρίας του iPhone από $ 79 σε $ 29 δολαρια.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !