Το πιο ακριβό iphone 11 στο κόσμο είναι εδώ

0
Ίσως το πιο ακριβό iPhone στον κόσμο είναι εδω. Πρόκειται για ένα iPhone 11 Pro το οποίο έχει τη διάκριση να έχει επάνω του 24 καράτια χρυσό και 137 διαμάντια. Πωλείται από τη ρωσική εταιρεία Caviar και διατίθεται βίντεο από το YouTuber Marques Brownlee (MKBHD).   
Η Caviar πωλεί το ειδικό της iPhone από 91.660 ευρώ . Αυτό είναι το iPhone 11 Pro με αποθήκευση 64 GB για αυτήν την τιμή. Θα ανεβούμε στα 109.420 ευρώ αν πάρουμε το iPhone 11 Pro Max με αποθηκευτικό χώρο στα 512 GB. Εδώ είναι η αναφορά πώς η Caviar παρουσιάζει το προϊόν της:

"Zenith - ένα μοντέλο στο οποίο η πολυτέλεια είναι απόλυτη. Δεν υπάρχει συμβιβασμός - μόνο ο χρυσός και τα διαμάντια. Μόνο τα πιο πολύτιμα υλικά στη Γη. Όπως ο ήλιος που βρίσκεται στην κορυφή και ο οποίος παίρνει τη μεγαλύτερη δυνατή θέση στον ουρανό, ο ιδιοκτήτης αυτού του smartphone αξίζει μόνο την υψηλότερη θέση.

Το Caviar Χ iPhone 11 Pro Solarius Zenith είναι το σημάδι της αναμφισβήτητης υπεροχής και της πλησιέστερης θέσης σε ένα ιδανικό. Είναι ένα εξάρτημα που μπορεί να κρατηθεί μόνο στα χέρια των πιο άξιων ".

Στο βίντεο του, ο Marques Brownlee σημειώνει ότι "δεν υπάρχει τίποτα που μπορώ να πω σε αυτό το τηλέφωνο που είναι χρήσιμο σε ένα φυσιολογικό άτομο". Κάνει μια σύγκριση με την Apple Watch Edition σε χρυσό 18 καρατίων που πωλήθηκε από την Apple πριν από λίγα χρόνια. Η Apple την εγκατέλειψε αρκετά γρήγορα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !