Χριστούγεννα στο App Store: Το 4ο δώρο της Apple

0
Είμαστε κοντά στο τέλος των Χριστουγέννων με τα δώρα στο App Store από την Apple. Ο κατασκευαστής έχει μάλλον απογοητεύσει από το γεγονός ότι προσφέρει μόνο εκπτώσεις στις αγορές εντός των εφαρμογών κάτι που συμβαίνει ακριβώς και για την τέταρτη ημέρα.  
Η πρώτη εφαρμογή για σήμερα που αφορά η έκπτωση είναι η Meditopia , η οποία προσφέρει διαλογισμό για τη μείωση του άγχους και έτσι θα κοιμάται κάποιος πιο καλά. Πάνω από 1.000 διαλογισμούς προσφέρονται συνολικά απο την εφαρμογή. Εμφανίζονται σε σχέσεις, προσδοκίες, αποδοχή, μοναξιά, αυτοπροσωπογραφία, σεξουαλικότητα.

Η Apple με το δώρο της επιτρέπει την μείωση κατά 50% της ετήσιας συνδρομής της εφαρμογής. Εμφανίζονται δύο τιμές: € 29,99 και € 39,99, ποσό που φτάνει στα € 14,99 και € 19,99 μόλις εφαρμοστεί η μείωση.

Η δεύτερη εφαρμογή που επισημάνθηκε είναι η Tennis Clash:Game of Champions . Το όνομα καθιστά εύκολο να μάθεις τι είδους παιχνίδι είναι. Έχει οριστεί ότι η Tennis Clash εφαρμογή μπορεί να παιχτεί με το ένα χέρι, όπως είναι δυνατόν να παίξει και με φίλους.


Προς το παρόν, η Apple δείχνει ότι το Tennis Clash: Game of Champions έχει το δικαίωμα σε μια προώθηση για σήμερα, αλλά δεν διευκρινίζεται ποια ... Δύσκολο να πούμε ποια ολοκληρωμένη αγορά έχει την έκπτωση.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !