Νέα λειτουργία συζήτησης κάνει πιο εύκολη την κοινή χρήση φωτογραφιών στις Φωτογραφίες Google

0
Η Google εξακολουθεί να προσθέτει νέες και χρήσιμες λειτουργίες στην εφαρμογή Φωτογραφίες της. Πρόσφατα, η εφαρμογή Φωτογραφίες απέκτησε μια νέα λειτουργία που επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν ετικέτες με το χέρι σε ένα άτομο . Τώρα η εταιρεία έχει ανακοινώσει μια εφαρμογή συνομιλίας που προστίθεται στο Google Photos . Η λειτουργία συζήτησης έχει ως στόχο να βοηθήσει τους χρήστες να ανταλλάξουν φωτογραφίες συζητώντας με άλλους χρήστες. 
Η λειτουργία συζήτησης μοιάζει με έναν πιο γρήγορο και πολύ πιο εύκολο τρόπο για να μοιραστείτε το Google Photos. Και το πιο σημαντικό δεν θα χρειαστεί να δημιουργήσετε ένα κοινό άλμπουμ. Η δυνατότητα συζήτησης μπορεί να χρησιμοποιηθεί όταν επιλέξετε "Αποστολή στο Google Photos". Στο επόμενο βήμα μπορείτε να επιλέξετε την επαφή σας από το βιβλίο διευθύνσεων ή τις συχνότερες επαφές. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία για να ξεκινήσετε μια ομαδική συνομιλία. Αυτό μπορεί να γίνει επιλέγοντας "Νέα ομάδα" και προσθέτοντας επαφές.

Η Google Photos σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε συζήτηση ανά πάσα στιγμή. Με άλλα λόγια, όλες οι συνομιλίες σας θα υπάρχουν μέχρι και αν επιλέξετε να τις διαγράψετε. Εν τω μεταξύ, μπορείτε επίσης να επιλέξετε να αποθηκεύσετε όλες τις φωτογραφίες στο τηλέφωνό σας με τη βοήθεια της επιλογής "Όλες οι φωτογραφίες". Χρησιμοποιώντας αυτό θα μπορείτε να βλέπετε μόνο τις φωτογραφίες και όχι το ιστορικό συνομιλιών.

Η Google έχει δοκιμάσει στο παρελθόν στις εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων όπως το Hangouts και το Allo. Ωστόσο, αυτή τη φορά, η εταιρεία έχει ασχοληθεί στη λειτουργία συνομιλίας απευθείας στο Google Photos. Κατά πάσα πιθανότητα, οι χρήστες θα μπορούν επιτέλους να χρησιμοποιούν το Google Photos για να επικοινωνούν με την οικογένειά τους ενώ μοιράζονται εικόνες. Η λειτουργία συζήτησης για το Google Photos ξεκινάει σήμερα σε iOS, Android και στον ιστό. Ωστόσο, η κυκλοφορία είναι πιθανό να είναι αργή και ίσως να περάσουν και εβδομάδες προτού να πάρει ο καθένας το νέο χαρακτηριστικό γνώρισμα.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !