Ένα iPhone χωρίς Lightning και ένα iPhone SE2 Plus με Touch ID για το 2021

0
Το iPhone του 2021 θα μπορούσε να σημάνει ένα σημείο καμπής. Το πιο εξελιγμένο μοντέλο θα εγκατέλειπε τη θύρα Lightning για μια "πλήρως ασύρματη εμπειρία", δήλωσε ο αναλυτής Ming-Chi Kuo που είναι γενικά καλά ενημερωμένος για την Apple και μας αποκαλύπτει τα νέα της. 
Σύμφωνα με αυτό, φαίνεται ότι η Apple δεν σκοπεύει να βάλει μια θύρα USB-C ή άλλη θύρα στο iPhone. Αν ναι, τότε το iPhone θα επαναφορτίζεται αποκλειστικά ασύρματα. Ωστόσο, θα πρέπει να δούμε πώς η Apple σχεδιάζει να προσφέρει μια λύση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας κατά την επαναφορά του iPhone με τον υπολογιστή του, για παράδειγμα. Αυτό το βήμα απαιτεί ένα καλώδιο Lightning σε USB εδώ και χρόνια.

Επίσης για το 2021, ο Kuo μιλάει για ένα "iPhone SE2 Plus" που θα είχε μέγεθος 5,5 ή 6,1 ίντσες. Δεν διευκρινίζεται αν πρόκειται για πίνακα LCD ή OLED (ή Mini-LED, ποιος ξέρει). Η οθόνη θα καταλαμβάνει ολόκληρη την εμπρόσθια επιφάνεια και η εγκοπή θα είναι μικρότερη από αυτή του τρέχοντος iPhone, επειδή αυτό το μοντέλο δεν θα προσδώσει αναγνώριση προσώπου Face ID.Επίσης ορίζει ότι ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων Touch ID θα υπάρχει στο κουμπί Τροφοδοσίας που βρίσκεται στην άκρη της συσκευής.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !