Το Instagram αρχίζει να ελέγχει την ηλικία για να αποτρέψει άτομα κάτω των 13 ετών από την εγγραφή

0
Επισήμως, το Instagram μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όποιον είναι τουλάχιστον 13 ετών και πάνω. Στην πραγματικότητα όμως, πολλά παιδιά είναι παρόντα στο κοινωνικό δίκτυο παράνομα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Instagram αποφάσισε να ζητήσει την ημερομηνία γέννησης. 
Από τώρα και στο εξής, το Instagram ζητά την ημερομηνία γέννησης για όλους τους νέους χρήστες που εγγράφονται. Η πλατφόρμα θέλει να εφαρμόσει αυτό το μέτρο για να "εγγυηθεί μια κατάλληλη εμπειρία για όλα τα μέλη της κοινότητας, ανεξάρτητα από την ηλικία τους". Το Instagram διασφαλίζει ότι η ημερομηνία των γενεθλίων δεν θα είναι δημόσια και μπορεί να είναι ορατή μόνο στις ρυθμίσεις του κάθε λογαριασμού.

Τι συμβαίνει σε όσους έχουν συνδεθεί στο Instagram χρησιμοποιώντας το λογαριασμό τους στο Facebook;
Το Instagram λέει ότι απλά θα ανακτήσει την ημερομηνία γέννησης που αναγράφεται στο προφίλ στο Facebook. Και αν αλλάξετε την ημερομηνία γέννησής σας στο Facebook, θα αλλάξει και στο Instagram. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο Facebook ή δεν έχετε συνδεθεί στους λογαριασμούς σας, μπορείτε να προσθέσετε ή να αλλάξετε την ημερομηνία των γενεθλίων σας απευθείας στο Instagram.

Από την άλλη πλευρά, το Instagram ανακοινώνει ότι η παρεχόμενη ημερομηνία γέννησης θα χρησιμοποιηθεί σε λίγους μήνες για την παροχή εξατομικευμένων εμπειριών, όπως πληροφορίες σχετικά με τους ελέγχους του λογαριασμού σας και συστάσεις σχετικά με τις ρυθμίσεις απορρήτου για τους νέους.

Τέλος, το Instagram λέει ότι θα είναι δυνατό να επιλέξετε να επιτρέπετε στους συνδρομητές να σας στέλνουν μηνύματα και να σας προσθέτουν σε ομαδικές συνομιλίες.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !