Το QuickLS Tweak σας δίνει τη δυνατότητα να αλλάξετε τα πλήκτρα γρήγορης δράσης της Lockscreen

0
Εάν διαθέτετε ένα iPhone X ή νεότερη έκδοση, τότε θα γνωρίζετε τα δύο κουμπιά συντόμευσης στην οθόνη κλειδώματος που επιτρέπουν στους χρήστες να ενεργοποιούν γρήγορα τον φακό του iPhone και να έχουν πρόσβαση στην εφαρμογή της Κάμερας.  
Η προσθήκη αυτών των κουμπιών βελτίωσε θετικά την εμπειρία των χρηστών και επέτρεψε στους χρήστες να ενεργοποιήσουν τις λειτουργίες του συστήματος χωρίς να χρειάζεται πρώτα να ξεκλειδώσουν τη συσκευή τους.
Η τοποθέτηση αυτών των κουμπιών είναι τόσο βολική που πολλοί αναρωτιούνται γιατί η Apple δεν τους επέτρεψε να προσαρμόσουν αυτά τα κουμπιά συντομεύσεων. Ενώ η συντόμευση της κάμερας είναι αρκετά χρήσιμη, δεν έχει πολύ νόημα, καθώς μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση στην εφαρμογή Κάμερα πηγαίνοντας αριστερά την οθόνη.

Όπως συμβαίνει με όλα τα πράγματα που η Apple αρνείται να επιτρέψει στους χρήστες της να τα προσαρμόσουν, η κοινότητα του jailbreak έχει τη δική της απάντηση. Έτσι δημιουργήθηκε το QuickLS tweak, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να αντικαταστήσουν τα κουμπιά γρήγορης κίνησης με κουμπιά της επιλογής τους. Μπορείτε ουσιαστικά να επαναπροσδιορίσετε αυτά τα κουμπιά συστήματος για να ανοίξετε οποιεσδήποτε εφαρμογές της επιλογής σας, αντί να ανοίξετε τη φωτογραφική μηχανή και να ενεργοποιήσετε τον φακό.

Με το QuickLS tweak μπορείτε να κάνετε αυτά τα κουμπιά να ανοίγουν οποιαδήποτε εφαρμογή που θέλετε να έχετε πρόσβαση γρήγορα. Αυτό μπορεί να είναι μια εφαρμογή του συστήματος ή μια εφαρμογή τρίτου μέρους.
Το QuickLS tweak μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την προσθήκη κουμπιών γρήγορης ενέργειας κλειδώματος οθόνης σε παλιότερες συσκευές, αφού συσκευές όπως το iPhone 8, το iPhone 7 και το iPhone 6 δεν εμφανίζουν αυτά τα κουμπιά. Αυτό μπορεί να αλλάξει με την εγκατάσταση του QuickLS σε αυτές τις συσκευές.
Άλλα χαρακτηριστικά του tweak περιλαμβάνουν τη δυνατότητα για τους χρήστες να αλλάξουν τις ρυθμίσεις αντιστάθμισης για αυτά τα κουμπιά.

Το QuickLS tweak λειτουργεί μόνο με iOS 13.0 ή νεότερη έκδοση. Μπορείτε να το κατεβάσετε από το repo του Twickd (https://repo.twickd.com) για $ 0.99 δολαρια.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !