Το iPhone 12 θα έχει Touch ID κάτω από την οθόνη με αισθητήρα υπερήχων της Qualcomm

0
Το αναγνωριστικό Touch ID θα επιστρέψει το 2020; Αυτό ανακοινώνει η Οικονομική εφημερίδα Daily News . Τα ασιατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι τουλάχιστον ένα μοντέλο του iPhone 12 θα έχει έναν υπερηχητικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων τοποθετημένο κάτω από την οθόνη και όχι μέσω ενός αποκλειστικού κουμπιού όπως συνέβαινε με το iPhone 8 και τα προηγούμενα μοντέλα.  
Η Apple έχει προγραμματίσει ραντεβού την επόμενη εβδομάδα με το GIS, έναν κατασκευαστή οθόνης αφής της Ταϊβάν, για να συζητήσει τη δημιουργία ενός iPhone με αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη. Αυτός ο αισθητήρας θα ήταν ένα μοντέλο που αναπτύχθηκε από την Qualcomm.

Υπάρχουν δύο τύποι αισθητήρων δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη σήμερα ο Οπτικός και των υπερήχων. Ο πρώτος παίρνει το ισοδύναμο μιας φωτογραφίας της εκτύπωσης και χρησιμοποιεί το φως της οθόνης για να ανιχνεύσει όλες τις λεπτομέρειες του δακτύλου. Η εικόνα είναι μόνο σε 2D ωστόσο. Ο δεύτερος είναι πιο ακριβές και σε 3D. Τα ηχητικά κύματα που παράγονται από την πίεση του δακτύλου στην οθόνη θα αναπηδήσουν στα περιγράμματα του δέρματος και μετά στην εντύπωση. Αυτός ο τύπος αισθητήρα είναι λεπτότερος και πιο αξιόπιστος.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε για την επιστροφή του αναγνωριστικού αφής, με μια άφιξη κάτω από την οθόνη (Ming-Chi Kuo και Bloomgerg έχουν ήδη μιλήσει). Ορισμένα Android smartphones έχουν ήδη υιοθετήσει τον αισθητήρα κάτω από την οθόνη, συμπεριλαμβανομένου του Samsung Galaxy S10. Ο κορεάτης κατασκευαστής διέρχεται από μια μονάδα υπερήχων που παρέχεται από την Qualcomm.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !