Spotify: Ο νεος χρονοδιακόπτης ύπνου θα μας επιτρέψει να ξεκουραστούμε

0
Η εφαρμογή του Spotify για κινητά ( Link App Store - Free - iPhone / iPad) μόλις απέκτησε μια εξαιρετικά χρήσιμη λειτουργία (ήδη διαθέσιμη στο Android για εδώ και αρκετούς μήνες) το χρονοδιακόπτη αναμονής.  
Όπως υποδηλώνει το όνομά του, ο χρονοδιακόπτης αναμονής σας επιτρέπει να ορίσετε τη διάρκεια της μουσικής ακρόασης πριν τα φώτα σβήσουν. μια λειτουργία ιδανική για όλους εκείνους που θέλουν να κοιμηθούν με τη μουσική ... χωρίς να χρειάζεται να σηκώσουν το ένα φρύδι για να κλείσουν την εφαρμογή (πράγμα που είναι πολύ σκληρό, όταν αποκοιμηθείτε). Ο χρονοδιακόπτης προσφέρει πολλά χρονικά διαστήματα ακρόασης: 5 λεπτά, 10 λεπτά, 15 λεπτά, 30 λεπτά, 45 λεπτά, 1 ώρα ή μέχρι το τέλος του άλμπουμ, για παράδειγμα.

Η νέα λειτουργία είναι άμεσα διαθέσιμη στις διάφορες ρυθμίσεις της ακρόασης τραγουδιού / άλμπουμ (τα τρία σημεία στην επάνω δεξιά στη γωνία της οθόνης). Αν δεν υπάρχει ακόμα, μην πανικοβληθείτε πηγαίνετε, για την επόμενη ενημέρωση και όλα θα είναι τέλεια!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !