Η Apple δεν υπογράφει πλέον το iOS 13.2.2

0
Η Apple έχει σταματήσει να υπογράφει το υλικολογισμικό του ios 13.2.2, πράγμα που σημαίνει ότι δεν είναι πλέον δυνατή η εγκατάσταση αυτής της συγκεκριμένης έκδοσης του iOS, είτε ως ενημερωμένη έκδοση είτε με επαναφορά χρησιμοποιώντας το iTunes (ή το Finder αν έχει εγκατασταθεί το macOS Catalina).  
Το iOS 13.2.2 ήταν μια ευκαιρία για να διορθώσετε ορισμένα σφάλματα, συμπεριλαμβανομένου εκείνου που θα μπορούσε να κλείσει απροσδόκητα εφαρμογές όταν εκτελούν εργασίες φόντου. Πολλοί χρήστες έχουν διαμαρτυρηθεί για το πρόβλημα που εμφανίστηκε με το iOS 13.2, όπου οι εφαρμογές κλείνουν γρήγορα στο παρασκήνιο, απαιτώντας τους να φορτώνονται ξανά σε κάθε άνοιγμα.

Τώρα οι χρήστες που διαθέτουν μια συσκευή κατάλληλη για iOS 13 μπορούν να εγκαταστήσουν μόνο μια έκδοση το iOS 13.2.3. Αυτή η ενημερωμένη έκδοση, η οποία είναι η πιο πρόσφατη, κυκλοφόρησε στις 18 Νοεμβρίου για μερικά ακόμα σφάλματα, συμπεριλαμβανομένου του ενός με την εφαρμογή Mail.

Η επόμενη ενημέρωση θα είναι το iOS 13.3. Έχει βγει εδώ και λίγες εβδομάδες και θα πρέπει να είναι διαθέσιμο σύντομα. Όσο για τους οπαδούς του jailbreak, η υπογραφή δεν αποτελεί πρόβλημα, γνωρίζοντας ότι το ελάττωμα Checkm8 επιτρέπει τη λειτουργία jailbreak για όλη τη ζωή των συσκευών μέχρι το iPhone X. Το εργαλείο Checkra1n του jailbreak (το οποίο υποστηρίζει το iOS 13.2. 3) θα ενημερωθεί για να υποστηρίξει το iOS 13.3 όταν θα είναι διαθέσιμη η τελική έκδοση.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !