Το Mi Watch από την Xiaomi υποστηρίζει τώρα το iPhone

0
Το Mi Watch επεκτείνει την υποστήριξή του υποστηρίζοντας και το iPhone από αυτή την εβδομάδα, εκτός από τα smartphones του Android. Το συνδεδεμένο ρολόι του κινέζου κατασκευαστή που έχει επίσημη κυκλοφορία τον περασμένο μήνα και λαμβάνει το σχεδιασμό του Apple Watch .  
Η ενημέρωση του Mi Watch για την υποστήριξη του iPhone θα προσφερθεί από αύριο στην Κίνα. Θα είναι επίσης μια ευκαιρία για να διορθώσετε σφάλματα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες, συμπεριλαμβανομένου και εκείνου κατά τη στιγμή της αντιστοίχισης που εμπόδιζε το ρολόι. Άλλα σταθερά σφάλματα είναι αυτά που σχετίζονται με τις ειδοποιήσεις και τις πληροφορίες γεωγραφικής κατανομής.

Το ρολόι της Xiaomi τρέχει το Wear OS, το λειτουργικό σύστημα της Google. Το Wear OS υποστηρίζει το iPhone από προεπιλογή, οπότε είναι εκπληκτικό ότι η υποστήριξή του δεν ήταν διαθέσιμη από την αρχή για το Mi Watch. Η Xiaomi δεν εξηγεί την καθυστέρηση για αυτό.
Η Xiaomi μοιράζεται μόνο το Mi Watch στην Κίνα προς το παρόν, χωρίς να λέει αν θα συμβεί στο μέλλον στη Ευρώπη και σε άλλες χώρες. Το ρολόι πωλείται για 1.999 γιουάν (256 ευρώ) σε μαύρο και γκρι χρώμα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !