Σφάλμα ασύρματης φόρτισης έχει διορθωθεί με το iOS 13.3

0
Το iOS 13.3 που κυκλοφόρησε εχθές θα ενδιαφέρει ιδιαίτερα όσους χρησιμοποιούν τον ασύρματο φορτιστή για να φορτίζουν το iPhone τους. Η ενημερωμένη έκδοση διορθώνει ένα σφάλμα όπου η ασύρματη φόρτιση ήταν αργή χωρίς προφανή λόγο.

Η Apple έχει πάρει το χρόνο της για να διορθώσει αυτή την κατάσταση. Αυτό το σφάλμα παρατηρήθηκε στα τέλη Σεπτεμβρίου , όταν το iOS 13.1 ήταν διαθέσιμο για λήψη για όλους. Το iPhone τοποθετημένο σε ασύρματο φορτιστή όπου είχε το δικαίωμα να φορτιστεί με 5 W, αντί για 7,5 W προηγουμένως. Έτσι, από 0% έως 100% χρειάστηκαν 3 ώρες και 19 λεπτά με ένα ασύρματο φορτιστή και ένα iPhone 11 στο iOS 13. Αργότερα αυτό πήγε σε 4 ώρες με το iOS 13.1 λόγω του περιορισμού.

Η Apple δεν λέει γιατί δεν μπόρεσε μέχρι το iOS 13.3 να βρει μια κανονική κατάσταση. Η μόνη ευχάριστη νότα από την Apple είναι ότι η ενημέρωση που είναι διαθέσιμη από χθες επιλύει "ένα πρόβλημα που μπορεί να επιβραδύνει ασυνήθιστα την ταχύτητα φόρτισης ορισμένων ασύρματων φορτιστών" . Σημειώστε την ακρίβεια των "ορισμένων" εδώ. Αυτό δεν είναι ασήμαντο δεδομένου ότι οι δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν τον Σεπτέμβριο έδειξαν ότι οι ασύρματες φορτιστές Belkin, Mophie, Native Union, Anker ή Logitech, οι οποίοι πωλούνται στο Apple Store, εξακολουθούν να έχουν το δικαίωμα φόρτωσης 7,5 W με το iOS 13.1.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !