Σφάλμα ασύρματης φόρτισης έχει διορθωθεί με το iOS 13.3

0
Το iOS 13.3 που κυκλοφόρησε εχθές θα ενδιαφέρει ιδιαίτερα όσους χρησιμοποιούν τον ασύρματο φορτιστή για να φορτίζουν το iPhone τους. Η ενημερωμένη έκδοση διορθώνει ένα σφάλμα όπου η ασύρματη φόρτιση ήταν αργή χωρίς προφανή λόγο.

Η Apple έχει πάρει το χρόνο της για να διορθώσει αυτή την κατάσταση. Αυτό το σφάλμα παρατηρήθηκε στα τέλη Σεπτεμβρίου , όταν το iOS 13.1 ήταν διαθέσιμο για λήψη για όλους. Το iPhone τοποθετημένο σε ασύρματο φορτιστή όπου είχε το δικαίωμα να φορτιστεί με 5 W, αντί για 7,5 W προηγουμένως. Έτσι, από 0% έως 100% χρειάστηκαν 3 ώρες και 19 λεπτά με ένα ασύρματο φορτιστή και ένα iPhone 11 στο iOS 13. Αργότερα αυτό πήγε σε 4 ώρες με το iOS 13.1 λόγω του περιορισμού.

Η Apple δεν λέει γιατί δεν μπόρεσε μέχρι το iOS 13.3 να βρει μια κανονική κατάσταση. Η μόνη ευχάριστη νότα από την Apple είναι ότι η ενημέρωση που είναι διαθέσιμη από χθες επιλύει "ένα πρόβλημα που μπορεί να επιβραδύνει ασυνήθιστα την ταχύτητα φόρτισης ορισμένων ασύρματων φορτιστών" . Σημειώστε την ακρίβεια των "ορισμένων" εδώ. Αυτό δεν είναι ασήμαντο δεδομένου ότι οι δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν τον Σεπτέμβριο έδειξαν ότι οι ασύρματες φορτιστές Belkin, Mophie, Native Union, Anker ή Logitech, οι οποίοι πωλούνται στο Apple Store, εξακολουθούν να έχουν το δικαίωμα φόρτωσης 7,5 W με το iOS 13.1.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !