Η Apple προετοιμάζει μια λύση για το σφάλμα ήχου στα Mac

0
Ορισμένα MacBook Pro 16 ιντσών υποστηρίζουν τον ήχο "pop" που βρίσκεται σε ένα επίπεδο των ηχείων . Αυτός είναι ένας ήχος που ακούγεται όταν εκτελείτε συγκεκριμένες ενέργειες, όπως αναπαραγωγή / παύση ενός τραγουδιού ή επεξεργασία από το Final Cut Pro.Διαπιστώνοντας πως υπάρχει πρόβλημα η Apple ετοιμάζει μια λύση.  
Υποβλήθηκε ένα σημείωμα στους υπαλλήλους που ανέφερε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα στο πλαίσιο της Apple και ότι σχεδιάζεται μια ενημερωμένη έκδοση κώδικα με μελλοντικές ενημερώσεις λογισμικού. Η Apple επιβεβαιώνει ότι το πρόβλημα είναι το λογισμικό και όχι στο υλικό, πράγμα που μάλλον είναι καθησυχαστικό. Οι εργαζόμενοι έχουν οδηγίες να μην επισκευάσουν ή να αντικαταστήσουν στους πελάτες τα MacBook Pro, επειδή το πρόβλημα σχετίζεται με το macOS.

Σήμερα είναι δύσκολο να γνωρίζουμε αν το patch macOS 10.15.2, το τέταρτο που διανεμήθηκε χθες στους προγραμματιστές ή εάν θα περιμένει ελάχιστα για το macOS 10.15.3. Είναι επίσης πιθανό η Apple να διαθέτει ξεχωριστή ενημέρωση, η οποία προορίζεται για τους ιδιοκτήτες ενός MacBook Pro.

Υπενθυμίζεται ότι το πρόβλημα αυτό εμφανίστηκε για πρώτη φορά με το MacBook Pro του 2017 εξοπλισμένο με τη γραμμή αφής. Το σημείωμα δεν λέει αν η ενημερωμένη έκδοση κώδικα θα επηρεάσει όλα τα MacBook Pro που κυκλοφορούν για δύο χρόνια ή μόνο τα τελευταία με την οθόνη 16 ιντσών.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !