Νέο tfp0 Bug θα μπορούσε να οδηγήσει στο jailbreak του iOS 13.3 για τα iPhone 11/11 Pro, iPhone ΧR/XS

0
Χάρη στο checkm8 bootrom exploit , είδαμε μια ενημέρωση του jailbreak στο iOS 13 πολύ σύντομα μετά την κυκλοφορία του λειτουργικού συστήματος. Ωστόσο, το εκμεταλλευόμενο εργάστηκε μόνο σε iPhone 5s και μέχρι στο iPhone X και ήταν ασύμβατο με τα νεότερα iPhones και iPads.  
Τα καλά νέα είναι ότι έχει ανακαλυφθεί τώρα ένα νέο σφάλμα tfp0 που θα μπορούσε να ανοίξει το δρόμο για ένα jailbreak στο iOS 13.3 για το iPhone 11 Pro και το iPhone XS .

Ανακαλύφθηκε από το @08Tc3wBB και επικυρώθηκε από τον ερευνητή ασφάλειας @RazMashat, το tfp0 exploit έχει επιβεβαιωθεί ότι λειτουργεί στις συσκευές Bionic A12 και A13 που εκτελούν το iOS 13.3.

Το video που δημοσιεύτηκε από το @08Tc3wBB δεν αποκαλύπτει πολλά αλλά δείχνει μόνο μια αναγκαστική συντριβή της εφαρμογής Apple News. Παρ 'όλα αυτά, ένα tfp0 exploit είναι μια συναρπαστική προοπτική για το jailbreaking στο iOS 13.3 σε νεότερα iPhones και iPads.

Αυτό δεν είναι το πρώτο exploit tfp0 που έχουμε δει για το iOS 13 ή το iPhone 11 Pro. Στην πραγματικότητα, ένα tfp0 για εκμετάλλευση για το iPhone 11 και το iPhone 11 Pro είδαμε μέσα σε λίγες μέρες από τις συσκευές που κυκλοφορούσαν, αλλά που ποτέ δεν μεταφράστηκε σε ένα πραγματικό εργαλείο jailbreak. Το πρόβλημα εδώ είναι ότι εξακολουθεί να υπάρχει πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει πριν από αυτό το exploit tfp0 θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για το jailbreak στο iPhone 11 Pro ή το iPhone XS.

Υπάρχει πάντα ελπίδα ότι κάποιος από την κοινότητα jailbreak ενδιαφέρεται για αυτό το exploit και θα καταλήξει να χτίσει ένα εργαλείο jailbreak για τα νεότερα iPhones, αν και αυτό είναι κάτι που μόνο ο χρόνος θα πει.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !