Πώς να κατεβάσετε το DolphiniOS Emulator στο iPhone ή iPad

0
Το DolphiniOS είναι ένας εξομοιωτής για GameCube και Wii που επιτρέπει στους χρήστες των iPhone και iPad να παίζουν παιχνίδια της Nintendo στις συσκευές του iOS. Με την κυκλοφορία του εξομοιωτή DolphiniOS σε jailbroken συσκευές, του iOS οι χρήστες μπορούν να παίξουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια Nintendo όπως ακριβώς στις κανονικές συσκευές. 
Μόλις κατεβάσετε τον εξομοιωτή DolphiniOS στη συσκευή jailbroken, μπορείτε στη συνέχεια να φορτώσετε ROMs για παιχνίδια GameCube και Nintendo Wii και να παίξετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια Nintendo στις συσκευές της Apple.
Επί του παρόντος, ο εξομοιωτής DolphiniOS μπορεί να εγκατασταθεί μόνο σε μια jailbroken συσκευή, όμως οι προγραμματιστές του άφησαν υπόνοιες ότι θα απελευθερώσουν και για τους χρήστες που δεν χρησιμοποιούν jailbreak, ίσως χρησιμοποιώντας τη μέθοδο sideloading.

Για να κάνετε λήψη του εξομοιωτή DolphiniOS, ακολουθήστε απλώς αυτές τις οδηγίες:

1)Στη συσκευή με jailbreak στο iOS ανοίξτε την εφαρμογη του Cydia.
2)Αγγίξτε την επιλογή Πηγές και προσθέστε την διεύθυνση "https://cydia.oatmealdome.me" στις πηγές σας.
3)Αφού προστεθεί το repo, μεταβείτε στην ενότητα "Αλλαγές" του Cydia και κάντε λήψη του εξομοιωτή DolphiniOS στη συσκευή σας.

Μόλις κατεβάσετε τον εξομοιωτή DolphiniOS στη συσκευή jailbroken iOS, μπορείτε να ξεκινήσετε τη λήψη των παιχνιδιών Nintendo GameCube και Nintendo Wii σε αυτό.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !