Η Apple θα ξεκινήσει να προσφέρει ξανά τα δώρα της σε όλους

0
Είναι Χριστούγεννα και η Apple έχει αποφασίσει να κάνει καθημερινές εκπλήξεις στους πελάτες της από την πλευρά του App Store. Ο κατασκευαστής ανακοινώνει ότι τα δώρα θα προσφέρονται κάθε μέρα μεταξύ 24 και 29 Δεκεμβρίου. 
"Η σημερινή έκπληξη είναι σχεδόν έτοιμη. Επιστρέψτε σύντομα για να μάθετε ", αναφερει  σήμερα η Apple. "Από τις 24 έως τις 29 Δεκεμβρίου, ανακαλύψτε νέες εκπλήξεις κάθε μέρα στο App Store. Μια συμβουλή, θυμηθείτε να επιστρέφετε τακτικά για να δείτε τι έχουμε προετοιμάσει για σας! "Προσθέτει στην ανακοίνωση.

Αυτή η προσφορά θα μπορεί να σας υπενθυμίσει τις "12 ημέρες iTunes δώρα". Αυτό  δεν υπήρχε εδώ και μερικά χρόνια και φαίνεται πως επέτρεψε ξανά, όπως υποδηλώνει η ονομασία,  για δώδεκα ημέρες με δώρα. Ήταν μερικές φορές που πρόσφερε μια ταινία, η το επεισόδιο μιας σειράς, η μουσική ή μια εφαρμογή. Η Apple άλλαζε το περιεχόμενο κάθε μέρα και ξεκίνησε σαν μια ιδέα του Steve Jobs που την σταμάτησε πριν μερικά χρόνια ο Cook.

Η Apple δεν παρέχει λεπτομέρειες για το νέο της πρόγραμμα που θα ξεκινήσει αύριο. Ξέρουμε μόνο ότι τα δώρα θα είναι εφαρμογές (αφού τα βραβεία θα είναι διαθέσιμα απευθείας στο App Store) μέσω της ενότητας Σήμερα στο App Store. Θα έχουμε κυρίως εφαρμογές; Ή τα περισσότερα από τα παιχνίδια; Θα το γνωρίζουμε  εντός 24 ωρών.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !