Το iPhone XR ήταν το smartphone με τις καλύτερες πωλήσεις το 2019

0
Εάν υπάρχει ένα iPhone που πωλείται πολύ καλά όλο το 2019, αυτό είναι το iPhone XR . Η Couterpoint Research αναφέρει ότι κυριάρχησε στις πωλήσεις σε κάθε ένα από τα τρίμηνα. Αυτό συνέβη από τα τέλη του 2018 και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. 
Εδώ είναι τα κορυφαία 10 best-seller smartphones στο τρίτο τρίμηνο του 2019 κατά σειρά:

1)Apple iPhone XR
2)Samsung Galaxy A10
3)Samsung Galaxy A50
4)Oppo A9
5)Apple iPhone 11
6)Oppo A5s
7)Samsung Galaxy A20
8)Oppo A5
9)Xiaomi Redmi 7Α
10)Huawei P30

Όπως μπορούμε να δούμε, υπάρχουν μόνο smart ή mid-range smartphones από τη Samsung, την Oppo ή την Xiaomi. Αυτό μπορεί να εκπλήξει στην περίπτωση της Samsung γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχει κανένα Galaxy S10 ή Galaxy Note 10 στη λίστα. Επιπλέον, η Huawei είναι παρούσα με ένα high-end μοντέλο για μία φορά και συγκεκριμένα με το P30. Το iPhone της Apple 11 είναι επίσης ένα μέρος των προτιμήσεων, όπου βρίσκεται στην πέμπτη θέση. Όσον αφορά το Xiaomi Redmi 7A, η θέση του στην κορυφή 10 εξηγείται κυρίως από τις πωλήσεις στην Ινδία.

Πρέπει να πούμε ότι το iPhone XR εξακολουθεί να είναι ένα καλό smartphone ακόμη σήμερα, όπου και ήταν το φθηνότερο iPhone στην λίστα όταν κυκλοφόρησε πέρυσι. Η τιμή του έχει μειωθεί και πάλι φέτος με την κυκλοφορία του iPhone 11.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !