Χριστούγεννα στο App Store: Το 1ο δώρο της Apple είναι ... μια μείωση για το Looney Tunes

0
Η Apple ανακοίνωσε χθες ότι τα δώρα θα είναι διαθέσιμα στο App Store μεταξύ 24 και 29 Δεκεμβρίου. Το πρώτο δώρο μόλις έφτασε και δεν είναι ένα όνειρο. Αυτό αφορά μια μείωση για μια ολοκληρωμένη αγορά του παιχνιδιού "Looney Tunes Monde en Pagaille". 
"Για να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε, σήμερα σας προσφέρουμε μια ξεχωριστή προσφορά που δεν πρέπει να χάσετε: -60% στη συσκευασία των Χριστουγέννων που περιέχει 200 ​​πετράδια και ένα χρυσό εισιτήριο"αναφέρει η Apple. Μείνετε συντονισμένοι και αύριο για να ανακαλύψετε το δεύτερο δώρο.

Δείτε πώς η Apple περιγράφει το παιχνίδι με Bugs Bunny, Daffy Duck και όλους τους άλλους διάσημους χαρακτήρες:

Συγκεντρώστε τα αγαπημένα σας toons και ετοιμαστείτε να πολεμήσετε, τόσο στον συναρπαστικό τρόπο της ιστορίας όσο και στους ανταγωνιστικούς τρόπους με άλλους παίκτες. Επίσης, πάρτε το χρόνο για να αναπνεύσετε ανάμεσα σε δύο αγώνες, δημιουργώντας τη δική σας πόλη. Θα τοποθετήσετε εκεί το διάσημο πύργο του Warner Bros;

Ας ελπίσουμε ότι το δώρο για αύριο θα είναι λίγο καλύτερο γιατί σε αυτό υπάρχει μια προσφορά ορίου. Φαίνεται πως είμαστε πολύ μακριά από το πρόγραμμα των "δώδεκα ημερών του iTunes" το οποίο ολοκληρώθηκε πριν από μερικά χρόνια και έδωσε δωρεάν πρόσβαση σε παιχνίδια, εφαρμογές, σειρές ή ταινίες κάθε μέρα και ήταν μια ιδέα του Jobs τοτε.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !