Την παραμονή των Χριστουγέννων η AAPL σπάει ένα νέο ρεκόρ

0
Πολύ πριν από την αρχή του χρόνου, η AAPL έχει δει την αξία της να εκτοξεύεται με την παραμονή των Χριστουγέννων, η μετοχή της να έχει περάσει το φράγμα των 284 δολαρίων (284,25) ακριβώς, πριν τελειώσει κλείνοντας στα 279,44 δολάρια.  
Αυτό είναι φυσικά ένα νέο ρεκόρ, το όγδοο στη σειρά φέτος, και αυτό επιτρέπει στην Apple να επιδείξει μια τεράστια κεφαλαιοποίηση χιλίων διακοσίων εξήντα δισεκατομμυρίων δολαρίων! Αυτά τα εξαιρετικά αποτελέσματα είναι βέβαιο ότι θα πιστωθούν στην επιτυχία των iPhone 11, 11 Pro και 11 Pro Max, μια επιτυχία που εξέπληξε τους περισσότερους αναλυτές. Οι τελευταίοι ανάμεναν μάλλον να σημειώσει σημαντική πτώση στις πωλήσεις των iPhone, στο «ξέσπασμα» της πτώσης του XS.

Η εμφάνιση μιας σειράς νέων υπηρεσιών (Apple TV +, Apple Arcade, Apple News +, Apple Card) φαίνεται να έχουν πείσει ακόμα και αν εξακολουθούν να υπάρχουν άσχημες κριτικές (κυρίως για το περιεχόμενο της Apple TV +). Τέλος, η επιτυχία χωρίς δάφνες των (Apple Watch - AirPods) αντισταθμίζει περισσότερο την έλλειψη ανάπτυξης του iPhone. Αυτή η ατμόσφαιρα χαράς στη χρηματιστηριακή αγορά (ενισχυμένη από ένα τεράστιο πρόγραμμα εξαγοράς μετοχών) θα μπορούσε να συνεχιστεί και το 2020 και οι εμπορικές προοπτικές ενός iPhone 5G το 2020 φαίνονται καλές, για να μην αναφέρουμε ότι το επόμενο μοντέλο iPhone να παίξει (τελικά) το διάλειμμα από άποψη σχεδιασμού.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !