Το Sileo:Η εναλλακτική λύση του Cydia, είναι διαθέσιμη για το jailbreak του Checkra1n

0
Το Sileo, αυτή η εναλλακτική λύση του Cydia για την εγκατάσταση των tweaks, είναι πλέον συμβατή με ένα νέο jailbreak αυτό του Checkra1n. Η εγκατάσταση γίνεται από το Cydia και όχι από την εφαρμογή Checkra1n.  
Αν θέλετε το Sileo, ανοίξτε Cydia και προσθέστε την πηγή repo.getsileo.app  Επικυρώστε και εγκαταστήστε το πακέτο που ονομάζεται Sileo Prep (Checkra1n), καθώς και τις ενημερώσεις. Λάβετε υπόψη ότι η εγκατάσταση του Sileo έχει ως αποτέλεσμα την απεγκατάσταση μετά του Cydia και αυτό είναι υποχρεωτικό. Τα ήδη εγκατεστημένα tweaks παραμένουν στη θέση τους, όμως τα πάντα διαχειρίζονται απευθείας τώρα από το Sileo.

Υπάρχει πραγματικό κέρδος όμως να περάσετε από το Sileo και όχι από το Cydia; Ας υποθέσουμε ότι το Sileo έχει το πλεονέκτημα ότι είναι πιο σύγχρονο, τόσο από πλευράς ανάπτυξης εφαρμογών (που αναπτύχθηκε με την γλώσσα Swift) όσο και από πλευράς λειτουργικότητας (για παράδειγμα, παρουσία σκούρου τρόπου). Αλλά εκτός από αυτό, ο Cydia και ο Sileo έχουν την ίδια βασική λειτουργία: τη διαχείριση και εγκατάσταση των tweaks για jailbroken συσκευές.

To Checkra1n επιτρέπει το jailbreaking iOS 12.3 μέχρι iOS 13.3 στο iPhone 5s μέχρι το iPhone X. Ορισμένα iPads υποστηρίζονται επίσης. Το εργαλείο εξακολουθεί να απαιτεί εκκίνηση από ενα Mac, αφού η έκδοση για Windows και Linux δεν είναι ακόμα διαθέσιμη.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !