Χριστούγεννα στο App Store: Το τρίτο δώρο της Apple αφορά το Trivia Crack 2 και το Papumba

0
Πάμε για την τρίτη ημέρα των δώρων στο App Store κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου των διακοπών και για άλλη μια φορά, δεν είναι και τόσο λαμπρή. Η Apple συνεχίζει να προσφέρει εκπτώσεις μίας ημέρας στις αγορές εντός μιας εφαρμογής. 
Η πρώτη προσφορά αφορά το Trivia Crack 2 . Είναι ένα παιχνίδι κουίζ που είναι αρκετά δημοφιλές ανάλογα με τη χώρα. Εδώ, η Apple προσφέρει το 70% των πακέτων Expert και Master. Η συνήθης τιμή κάθε πακέτου είναι € 27,99, € 54,99 και € 13,99.

Η δεύτερη προσφορά έχει να κάνει με το Papumba , ένα παιχνίδι για παιδιά ηλικίας 2 έως 6 ετών. Περιλαμβάνει πάνω από 500 διαδραστικά παιχνίδια και δραστηριότητες μάθησης. Η Apple προσφέρει τώρα μόνο στους νέους χρήστες τριμηνιαία συνδρομή για την τιμή ενός παιχνιδιού(€ 5,99 σε αυτήν την περίπτωση).

Το Looney Tunes Monde en Pataille από προχθές, το Clash Royale και το Smule χθες, το Trivia Crack 2 και Papumba σήμερα ... δεν μπορούμε να πούμε ότι αυτό είναι που ονειρευτήκατε, αφού το "δώρο" είναι πάντα το ίδιο, μια έκπτωση στις αγορές ενσωματωμένο για 24 ώρες. Η Apple έχει υποσχεθεί δώρα μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου, υπάρχει ίσως καποια ελπίδα ότι θα βελτιωθεί αυτό.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !