Χριστούγεννα στο App Store: Το τρίτο δώρο της Apple αφορά το Trivia Crack 2 και το Papumba

0
Πάμε για την τρίτη ημέρα των δώρων στο App Store κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου των διακοπών και για άλλη μια φορά, δεν είναι και τόσο λαμπρή. Η Apple συνεχίζει να προσφέρει εκπτώσεις μίας ημέρας στις αγορές εντός μιας εφαρμογής. 
Η πρώτη προσφορά αφορά το Trivia Crack 2 . Είναι ένα παιχνίδι κουίζ που είναι αρκετά δημοφιλές ανάλογα με τη χώρα. Εδώ, η Apple προσφέρει το 70% των πακέτων Expert και Master. Η συνήθης τιμή κάθε πακέτου είναι € 27,99, € 54,99 και € 13,99.

Η δεύτερη προσφορά έχει να κάνει με το Papumba , ένα παιχνίδι για παιδιά ηλικίας 2 έως 6 ετών. Περιλαμβάνει πάνω από 500 διαδραστικά παιχνίδια και δραστηριότητες μάθησης. Η Apple προσφέρει τώρα μόνο στους νέους χρήστες τριμηνιαία συνδρομή για την τιμή ενός παιχνιδιού(€ 5,99 σε αυτήν την περίπτωση).

Το Looney Tunes Monde en Pataille από προχθές, το Clash Royale και το Smule χθες, το Trivia Crack 2 και Papumba σήμερα ... δεν μπορούμε να πούμε ότι αυτό είναι που ονειρευτήκατε, αφού το "δώρο" είναι πάντα το ίδιο, μια έκπτωση στις αγορές ενσωματωμένο για 24 ώρες. Η Apple έχει υποσχεθεί δώρα μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου, υπάρχει ίσως καποια ελπίδα ότι θα βελτιωθεί αυτό.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !