Βάλτε τα Widgets του Apple Watch στο iphone σας

0
Oι "Επιπλοκές" είναι τα μικροσκοπικά widgets του Apple Watch που επιτρέπουν στους χρήστες να βλέπουν γρήγορα χρήσιμες πληροφορίες με μια ματιά απευθείας στην οθόνη του ρολογιού. Η παρουσία των Επιπλοκών σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ξεκλειδώσετε το Apple Watch και να ανοίξετε συγκεκριμένες εφαρμογές για να δείτε αυτές τις πληροφορίες.  
Ενώ η Apple δεν έχει ακόμη εξετάσει το ενδεχόμενο να φέρει τις επιπλοκές του watchOS στο iOS, ένα νέο tweak που ονομάζεται Complications έχει απαντήσει στις προσευχές των οπαδών της Apple.Το σημαντικό για αυτό το tweak είναι ότι δεν απαιτεί από τον χρήστη να έχει ένα Apple Watch, οπότε ακόμα και αν δεν έχετε ένα Apple Watch μπορείτε να προσθέσετε τη χρήσιμη λειτουργία στην οθόνη κλειδώματος του iPhone.

Ο προγραμματιστής του Tweak λέει ότι το Complications tweak δεν θυσιάζει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και δεν θα επηρεάσει το χρόνο λειτουργίας της συσκευής σας. Οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν τα widget που εμφανίζονται στην οθόνη κλειδώματος και να αλλάξουν τον αριθμό των ορατών γραφικών στοιχείων και να επιλέξουν πόσες σειρές και στήλες θέλουν.
Για να αντικαταστήσετε μια Επιπλοκή με μια άλλη, πρέπει απλά να πατήσετε απλά την επιπλοκή. Όταν πατάτε παρατεταμένα ένα εκτεταμένο αναδυόμενο μενού που εμφανίζει την πλήρη λίστα των διαθέσιμων επιλογών.Το tweak είναι διαθέσιμο στο Cydia ή το Sileo μέσω του repo του Packix και κοστίζει 1,99 δολάρια όπου λειτουργεί με το iOS 11 ή αργότερα, συμπεριλαμβανομένου του iOS 13.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !