Παρά το Apple Watch, η Apple παραμένει πίσω από τη Xiaomi στην παγκόσμια αγορά smartwatch

0
Σύμφωνα με την Canalys , οι πωλήσεις τoυ Apple Watch ήταν επιτυχημένες κατά το τρίτο τρίμηνο του 2019. Περίπου στα 7 εκατομμύρια Apple Watch (60% αυτού του όγκου πωλήσεων αποτελούμενου από το Apple Watch Series 5 ) το οποίο επιτρέπει στην Apple να καταλαμβάνει το 15% του Pdm στην αγορά των ρολογιών που μπορεί να φορεθεί , μια αγορά η οποία περιλαμβάνει και βραχιόλια τύπου Fitbit.  
Όμως, κατά τον χρόνο υπολογισμού των λογαριασμών, κυριαρχεί η κινεζική Xiaomi, με 12,2 εκατομμύρια πωλήσεις ή 27% της αγοράς.

Η σημαντική ανάπτυξη της Xiaomi και της Apple (+ αύξηση κατά 60%) ωθεί ολόκληρη την αγορά παγκοσμίως (+ 65%). Θυμηθείτε εδώ ότι η Apple εξακολουθεί να κυριαρχεί σε μεγάλο βαθμό στην αγορά ρολογιών (η οποία επομένως δεν περιλαμβάνει έξυπνα βραχιόλια). Πίσω από την Xiaomi και την Apple, η Huawei τα πάει πολύ καλά με 5,9 εκατομμύρια βραχιόλια / ρολόγια που πωλούνται (13% του Pdm). Η Fitbit είναι ένας από τους χαμένους στο τρίτο τρίμηνο αφού ο κατασκευαστής, ο οποίος ήταν ακόμα δεύτερος στην αγορά στα τέλη του 2017, καταλαμβάνει σήμερα μόνο το 8% του Pdm!


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !