Η Apple αφαιρεί την εφαρμογή που μετατρέπει το iPhone σε iPod

0
Η Apple ενέκρινε αρχικά για πρώτη φορά το Rewound , την εφαρμογή που μετατρέπει το iPhone σε ένα iPod, το οποίο είναι μοια νοσταλγική εφαρμογη. Ο κατασκευαστής των iphone όμως επέστρεψε τελικά και αφαίρεσε την Rewound από το App Store.  
Ο προγραμματιστής λέει ότι η Apple έκανε την απόφαση επειδή η εφαρμογή επαναλαμβάνει την εμφάνιση του iPod και οι κανόνες του App Store δεν επιτρέπουν την αντιγραφή του σχεδιασμού των προϊόντων της Apple.Εκτός από αυτο, το Rewound δεν ενσωμάτωσε το σχέδιο του iPod στις δυνατότητες του και εναπόκειται στους χρήστες να κατεβάσουν ένα θέμα και στη συνέχεια να το εφαρμόσουν οι ίδιοι.

Η Apple έδωσε δύο ακόμη άλλους λόγους για την απόσυρση. Ο πρώτος είναι να χρεώνουν για τις λειτουργίες της Apple Music. Το Rewound ήταν ελεύθερο για χρήση, αλλά περιελάμβανε ακόμα μια ολοκληρωμένη αγορά € 2,29 για πρόσβαση στις λίστες αναπαραγωγής. Ο άλλος λόγος που αναφέρθηκε είναι ότι οι χρήστες θα μπορούσαν να πιστέψουν ότι περνούσαν από μια επίσημη εφαρμογη της Apple.

Λάβετε υπόψη ότι η Apple ενέκρινε αρχικά την αίτηση, παρά τα τρία σημεία που προβλήθηκαν σήμερα. Το Rewound είχε περισσότερους από 170.000 χρήστες σύμφωνα με τον προγραμματιστή.

Ποιο είναι το σχέδιο Β; Ο προγραμματιστής θα επιχειρήσει να υποβάλει μια τροποποιημένη έκδοση του Rewound στην Apple για να δει αν λειτουργεί. Πάνω απ 'όλα, σχεδιάζει να αναπτύξει μια εφαρμογή Ιστού που μπορεί να χρησιμοποιηθεί απευθείας από το Safari, χωρίς την έγκριση της Apple. Υπάρχει επίσης προετοιμασία για έκδοση Android. Ως εκ τούτου, ο κύριος του έργου ζητά οικονομική βοήθεια και έχει ξεκινήσει μια συγκέντρωση κεφαλαίων στο GoFundMe .


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !